Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TWEE ONDER EEN KAPWONING aan een rustige laan met eigen oprit, vrijstaande garage, en voor- èn achtertuin.

Het huis aan de Boerhaavelaan 92 is gelegen in de buurt Eerbeekse Enk, een kindvriendelijke, gewilde woonwijk op loopafstand van het centrum, in nabijheid van winkels en scholen.

De woning is zeer geschikt voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar een degelijk gebouwde woning met volop mogelijkheden voor uitbouw en modernisering. De woning verdient op een aantal punten aandacht in de vorm van onderhoud en/of reparaties.

ALGEMEEN
Deze woning is onderdeel van een project van 8 (4 x 2) woningen. Bouwjaar: 1968/1969. De netto wooninhoud bedraagt ca. 380m3 (exclusief kastruimtes, garage) en staat op ca. 194m2 eigen grond. Kadastraal gemeente Brummen: sectie E, nummer 3790. NNW gesitueerd. Tussen woning en weg bevindt zich een gemeentelijke grasstrook met een volwassen bomenrij. Voor de woning langs loopt het troittoir. De voortuin is circa 6m diep, de achtertuin circa 10m. De buitenmuren zijn opgetrokken uit kalkzandsteen en gemetselde gevelstenen met daartussen een spouw. Recentelijk heeft de gevelmuur aan de zijkant van de woning spouwisolatie gekregen. Voorlopige Energielabel: D. De 2de verdieping en de woonkamer hebben een houten ondervloer, de overige vloeren zijn van beton. Met uitzondering van de voordeur, zijn alle kozijnen op de begane grond voorzien van dubbelglas. Alle vertrekken worden verwarmd door een cv-installatie bestaande uit radiatoren en een Nefit Proline HR-kombiketel, die tevens warmwater aanvoert naar de keuken en de badkamer. Tegenover het huis wordt een project gerealiseerd met 8 nieuwe soortgelijke woningen in een hogere prijsklasse.

INDELING
Op de BEGANE GROND bevindt zich een open Woonkamer (3,70/3,10m x 8,50m). De kamer heeft aan de tuinkant een buitendeur met bovenraam. Ook het grote kozijn aan de voorzijde heeft een uitzetraam. En omdat de voordeur verdiept ligt, eveneens een zijraam, waardoor er veel lichtinval is en de kamer ruimtelijk oogt. Ook de eenvoudige Keuken (2,55m x 3,15m) heeft een buitendeur met bovenraam. Oorspronkelijk was er een deurverbinding tussen woonkamer en keuken, wat inhoudt dat de keuken betrekkelijk eenvoudig bij de woonkamer getrokken kan worden. De woonkamer betreed je vanuit de Centrale hal (1,00m x 4,30m). Het Toilet (0,80m x 1,30m) aan de voorzijde heeft een bovenraam. De hal geeft toegang tot een Kelderruimte en een Gangkast, waarin de gas- en elektriciteitsmeter zijn ondergebracht. In de kelderruimte bevindt zich de watermeter en de toegang tot de kruipruimte. Aan het eind van de oprit staat een stenen Garage met kanteldeur. Er is ruimte voor een auto, fietsen en opslag. Voorts heeft de garage 2 kantelramen en een toegangsdeur aan de tuinzijde.

Vanuit de centrale hal bereik je met een vaste trap de 1e VERDIEPING waar zich 3 slaapkamers bevinden: 1 aan de voorkant en 2 aan de achterkant. Aan de voorzijde heeft Slaapkamer 1 (3,70m x 2,70m) over de volle breedte een Balkon, vensters met bovenramen en 2 grote inbouwkasten. Ook Slaapkamer 2, de master bedroom (3,70/3,20m x 4,10m) aan de achterzijde, heeft 2 grote inbouwkasten en ramen over de volle breedte met een draaikozijn en bovenraam. Slaapkamer 3 (2,50m x 3,10m) heeft 2 openslaande ramen en eveneens een diepe inbouwkast.
De eenvoudige Badkamer (2,00m x 1,30m) aan de voorzijde, met 2 bovenramen, kan relatief eenvoudig verdubbeld worden in oppervlakte door naar het balkon toe uit het bouwen.

Een vaste trap leidt naar de 2e VERDIEPING. Een Overloop biedt toegang tot een Opbergkamer (2,00/2,50m x 3,50m) en een ruime Zolderkamer (3,70/3,20m x 8,45m) met Dakkapel gericht op de tuinzijde. Zowel de overloop als de opbergkamer hebben een uitzetbaar dakraam.

De woning kan op korte termijn worden aanvaard. Voor nadere inlichtingen of voor het maken van een vrijblijvende bezichtiging: Wilko van Kampen (06-25007374).

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 380
Aantal verdiepingen 3

Overige

Perceel oppervlakte 194
Aantal slaapkamers 3
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Boerhaavelaan in Eerbeek?

Aangeboden door:

Mijn Huis Makelaardij