Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Twee landelijk gelegen bouwkavels aan de dijk van Alem te realiseren op slechts 20 minuten van centraal station 's-Hertogenbosch en 15 minuten van Zaltbommel station.

De gemeente Maasdriel heeft een principebesluit genomen waarin ze heeft besloten om medewerking te verlenen aan de bestemmingsplanwijziging Buitengebied ten behoeve van de bouw van één extra woning aan Sint Odradastraat 49 in Alem. De bestaande bedrijfswoning kan worden omgezet tot burgerwoning. Dit maakt het mogelijk om ter plaatse van dit adres een tweetal woningen te bouwen.

Deze mogelijkheid wordt geschapen door het beleidskader Vrijkomende Agrarische Bebouwing (VAB). De sloop van circa 1.186 m2 aan agrarische bedrijfsbebouwing aan het adres van Sint Odradastraat 49 in Alem is goed voor de realisatie van één extra woning van maximaal 750 m3. Tevens zal de bedrijfswoning daarbij worden omgezet tot burgerwoning, waarbij de bedrijfswoning herbouwd zou kunnen worden. Het agrarische bouwblok met bijbehorende bouw- en gebruiksmogelijkheden komt daarbij te vervallen.

Om te komen tot bestemmingsplanwijziging dient u rekening te houden met sloop- en plankosten. Voor meer informatie raadpleeg de makelaar.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2545
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Sint Odradastraat in Alem?

Aangeboden door:

AgriTeam Makelaars Zuid-Oost Brabant