Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*Wij adviseren u bij start verkoop een bezichtigingsaanvraag te doen via Funda, onze website of per mail*

Werk aan de winkel in deze leuke en gunstig gelegen TUSSENWONING met 3 slaapkamers die wij u namens Woningstichting Nijkerk mogen aanbieden! De woning is gesitueerd op een perceel van ca. 176 m², met een achtertuin op het zuiden. Naast de voorzieningen die het centrum biedt, zijn ook scholen, openbaar vervoer en supermarkten binnen bereik. De binnenzijde van de woning dient gemoderniseerd te worden. Zo is deze woning nog niet voorzien van een cv-installatie, en zijn de ramen grotendeels enkel glas. Dit biedt u de mogelijkheid om van deze woning een eigen thuis te creëren, geheel naar eigen wens, smaak en indeling, op een leuke locatie!

Bouwjaar 1964. Woonoppervlak 80 m². Perceeloppervlak 176 m².

INDELING

Begane grond: via de entree bereikt u de hal met meterkast (4 groepen), toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en praktische verlaagde kelderkast. De doorzonwoonkamer met vaste kast en gaskachel is heerlijk licht vanwege de grote raampartijen. In de woonkamer is dubbelglas aanwezig. Vanuit de hal bereikt u eveneens de ruimte voor een dichte keuken aan de achterzijde van de woning, met deur naar de achtertuin. In de keuken zijn de aansluiting voor was-apparatuur en de geiser gesitueerd die warmwatervoorziening regelt in de woning. De keuken is verder naar eigen wens en inzicht te realiseren. De achtertuin is deels bestraat en deels aangekleed met groene borders en beschikt over een achterom en een ruime vrijstaande stenen berging van ca 12 m2. Door de diepte van deze tuin, bijna 16 meter, zijn er veel mogelijkheden om er iets moois van te maken en van de zon te genieten!

Eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn gelegen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De eenvoudige badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en beschikt over een lavet.

Tweede verdieping: via een vlizotrap bereikbare bergzolder met klein dakraam. De nokhoogte van deze verdieping bedraagt ca 2,22 meter. Een prima hoogte om een kamer te realiseren en te investeren in een vaste trap naar de zolder.

Toegevoegde waarde - Tussenwoning op ruim perceel - 3 slaapkamers - Zonnig gelegen tuin op het zuiden - Bouwkundig rapport aanwezig - Gelegen op een leuke locatie nabij het centrum

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk op 26 augustus 2021 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 26 augustus 2021, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van 2 jaar • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 344

Overige

Perceel oppervlakte 176
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 344

Overige

Perceel oppervlakte 176
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Dennenlaan in Nijkerk?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Dennenlaan in Nijkerk?