Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op korte afstand van het centrum gelegen 3-kamerappartement op de bovenste verdieping met zonnig balkon op het westen en berging in de onderbouw. Dit appartement mogen wij u aanbieden namens de Woningstichting Nijkerk. Het appartement biedt vrij uitzicht vanaf het balkon op een groene en rustige omgeving. Door de aanwezige lift is het tevens geschikt voor jong en oud. In het jaar 2022 staat onderhoud aan het gehele complex gepland, zoals; buitenzijde schilderen, vervangen van beglazing door HR++ glas, isoleren van de schrootjespanelen op het balkon en het voorzien van trespa-panelen. De ligging nabij winkels, scholen en uitvalswegen is ook ideaal. Daarnaast zijn er goede parkeermogelijkheden nabij het appartement.

Bouwjaar 1972. Woonoppervlakte 74 m2. Energielabel D.

Indeling: Begane grond: Verzorgde, afgesloten entree met elektrische schuifdeur, bellenplateau, brievenbussen, liftinstallatie en toegang tot de bergingen.

6e Verdieping: Entree/hal met ruimte voor uw garderobe en 2 vaste ruime bergkasten. Via de tussenhal met meterkast, heeft u toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, badkamer en separaat toilet met fonteintje. De ruime woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en biedt toegang tot het balkon. De dichte eenvoudige keuken (zonder apparatuur) bevindt zich aan de voorzijde en biedt voldoende ruimte om er een gezellige woonkeuken van te maken. De 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon, bevinden zich aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Naast de badkamer ligt het separaat toilet met fonteintje. Wanden en vloeren zijn naar eigen smaak en wensen af te werken.

Bijzonderheden: - Ruime woonkamer met toegang tot balkon - 2 Slaapkamers - Balkon op het westen - Dubbele beglazing - Gezonde en actieve VvE - Servicekosten ca € 176,58 per maand. - Voorschot stookkosten ca € 80,- per maand - De eigendomsoverdracht vindt plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk 6 mei 2022 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst huurder is bij WSN voorrang om de woning te kopen.. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 6 mei 2022, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Van der Weij Notariaat te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningplicht van 2 jaar na transport/ anti-speculatiebeding • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 242

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 242

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij