Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning bezichtigingen? Neem contact op met ons kantoor (De Gratis Makelaar) om een passende afspraak in te plannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 26 JULI 2022 20:00 UUR.

Unieke mogelijkheid om midden in het centrum van Arnhem te wonen en/of werken! In het hart van de binnenstad gelegen, authentiek woonhuis uit circa 1880 met een mogelijkheid voor een winkelruimte.

Indeling
Begane grond: entree, meterkast, trapopgang naar de bovengelegen verdiepingen en een lichte open ruimte met toegangsluik naar de kelder.

1e verdieping: grote open ruimte (woonkamer) met open haard, twee raampartijen en trapopgang naar bovengelegen verdiepingen. Vanuit de woonkamer is er een waanzinnig uitzicht op de Eusebiuskerk.

2e verdieping: middels vaste trap te bereiken verdieping met keukenblok voorzien van losse apparatuur en badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

3e verdieping: middels vaste trap te bereiken verdieping voorzien van dakraam aan de achterzijde en dakkapel aan de voorzijde.

Buiten
Het perceel is volledig bebouwd.

Omgeving
Centrale ligging midden in het centrum met voldoende parkeergelegenheid door het nieuwe parkeerplein en de parkeergarages waar je met een vergunning kunt parkeren. Ook de in- en uitvalswegen zijn vanuit het centrum goed te bereiken.

De gezellige (winkel)straten van Arnhem, de bioscoop, winkels, restaurants, supermarkt en de culinaire Arnhemse Rijnkade met de recent geopende Food Hall zijn op loopafstand gelegen en op het marktplein kun je iedere vrijdag en zaterdag van de markt met verse producten genieten.

Bijzonderheden
- woon-winkelgebouw met veel potentie in het centrum van Arnhem;
- bouwjaar is circa 1880;
- voorgevel voorzien van nieuw voegwerk;
- verwarming en warmwater middels Cv-ketel;
- platte dak circa 7 jaar geleden vernieuwd;
- parkeren in omgeving middels een vergunning mogelijk;
- koper verklaart bekend te zijn met het feit dat het gebied waarin het verkochte is gelegen is aangewezen als beschermd dorps-/stadsgezicht;
- ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
- LET OP! Deze woning is gelegen in een wijk met opkoopbescherming van de Gemeente Arnhem;
- overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris.

Onderzoeksplicht
Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.
Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 74.7
Inhoud woonhuis 262.5
Aantal verdiepingen 5

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 29
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2011

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 74.7
Inhoud woonhuis 262.5
Aantal verdiepingen 5

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 29
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2011

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar