Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Maisonnette + grote garagebox : 260.000 euro
Op de 3e verdieping van het appartementencomplex “De Dillenburg” ligt deze leuke en royale
4 kamer-maisonnette. Op de begane grond bevindt zich de berging. Het appartement heeft als extra een zeer ruime garagebox waarin zowel een auto als meerdere fietsen geplaatst kunnen worden.
Het appartement is opvallend licht door de gunstige zonligging en grote raampartijen met op beide verdiepingen een schuifpui naar de ruime balkons. Het appartement heeft een vrij uitzicht en biedt veel privacy. De huidige keuken en badkamer zijn eenvoudig van opzet en inrichting. De woning is recent geheel ontruimd, oplevering kan indien gewenst op korte termijn plaatsvinden.
Doorwerth ligt in een schitterende omgeving die zich kenmerkt door uitgestrekte bossen en het rivierenlandschap (Nederrijn) . Samen met 5 andere dorpen vormt Doorwerth de gemeente Renkum. Naast het groen kenmerkt deze omgeving zich door een rijke cultuur en historie.
Het appartementencomplex “De Dillenburg” is centraal gelegen in het dorp Doorwerth, met in de directe omgeving het winkelcentrum de Weerd voor de dagelijkse boodschappen. Naast het winkelcentrum liggen 2 basisscholen en verder biedt Doorwerth een middelbare school en een gezondheidscentrum. Voor de deur is er een busverbinding naar Arnhem en de buurtbus naar de andere 5 dorpen van de gemeente Renkum.
Zowel de A50 als de A12 zijn in de buurt en bieden een zeer goede ontsluiting in alle richtingen. De steden in de omgeving, Arnhem, Wageningen en Ede zijn in 15 autominuten bereikbaar. Doorwerth is opgenomen in een groot netwerk van fiets- en wandelpaden.
Indeling
Eerste woonlaag appartement
Via een nette hal van het appartementencomplex “De Dillenburg” bereik je de lift. De overdekte galerij leidt vervolgens naar de woning. Bij de entree van het appartement stap je vervolgens in de hal met vaste trap naar de bovenverdieping en de toegangsdeur naar keuken, woonkamer en toilet. De keuken is eenvoudig van opzet en inrichting. De woonkamer is opvallend licht door de grote raampartij met de schuifpui naar het riante balkon.
Tweede woonlaag appartement
Deze woonlaag is voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is eenvoudig ingericht, voorzien van wastafel, douche en toilet. Ook bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine .Eén van de slaapkamers beschikt over een vaste kastenwand.
Ook deze woonlaag kent een grote raampartij met een schuifpui naar het balkon
In de onderbouw van het complex bevinden zich nog de berging en een ruime garagebox. De beide woonlagen zijn voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen.
De servicekosten per maand bedragen thans € 201, - voor het appartement, € 8,- voor de berging en € 51,- voor de garagebox. In de servicekosten zijn naast de gebruikelijke algemene kosten voor het beheer van het complex ook de opstalverzekering en de kosten van een huismeester begrepen.
Het appartementencomplex kent een actieve VVE die zich thans buigt over verdere verduurzaming van het complex.
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.
Kenmerken:
- Leuk royaal 4-kamer maisonnette op de 3e verdieping van appartementencomplex "De Dillenburg".
- Opvallend licht door gunstige zonligging en grote raampartijen met schuifpuien op de beide woonlagen.
- 2 ruime balkons.
- Heeft als extra een zeer ruime garagebox in onderbouw.
- Gelegen in het groen, in centrum van Doorwerth met dagelijkse voorzieningen in directe omgeving.
- Goede uitvalsbasis naar steden in directe omgeving en autosnelwegen A 12 en A 50.
- Levering kan op korte termijn.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Corridorflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 279

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Corridorflat
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 279

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl