Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een vriendelijke woonomgeving, nabij een kleinschalig winkelcentrum en vrijwel alle voorzieningen, ligt op de tweede woonlaag dit 4 kamer hoekappartement met een zonnig balkon en 3 slaapkamers. Het appartementencomplex is gebouwd in 1965, bestaat uit 40 appartementen, verdeeld over 4 woonlagen. De servicekosten bedragen circa 140 euro per maand. In 2017 is het gehele gebouw voorzien van HR++ isolatieglas, kunststof kozijnen en spouwmuur isolatie.
Indeling:
Centrale entree, bereikbaar middels een intercomsysteem. Hal met de brievenbussen, de trapopgang en toegang tot de bergingen en de water aansluitingen.
Indeling appartement:
Entree, hal met de meterkast, het toilet en toegang tot vrijwel alle vertrekken. 2 slaapkamers, waarvan een slaapkamer toegang geeft tot het balkon op het zuiden. Via het balkon is de separate cv-ruimte bereikbaar met daarin de Intergas cv-opstelling bouwjaar 2005.
Vanuit de hal is ook de woonkamer bereikbaar welke toegang geeft tot de 3e slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. De badkamer is zowel vanuit de derde slaapkamer als vanuit de keuken bereikbaar en beschikt over een wastafel en douchegelegenheid.
De keuken beschikt over een nette keukenopstelling compleet met diverse apparatuur. Op de begane grond is een separate berging aanwezig van circa 11 m2.
Kortom, comfortabel wonen op een leuke locatie, nabij het centrum en het NS station van Culemborg.
De woning is zeer geschikt voor verhuur en is ook steeds verhuurd geweest. Het appartement is te koop inclusief of exclusief de berging op de begane grond.
Verhuur tot volgend voorjaar is ook bespreekbaar.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenverdieping, Standaard
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 224

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenverdieping, Standaard
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 224

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl