Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In unieke staat verkerende stadsvilla gelegen op een toplocatie nabij het centrum van Nijmegen. Nu doet zich deze unieke kans voor om deze riante stadsvilla met heerlijke tuin op het zuid westen te verwerven.

Deze villa, gebouwd in 1901 kenmerkt zich door haar fraaie afwerking met behoud van authentieke details, zoals de carrara-marmeren vloeren, sierlijsten, plafond ornamenten, marmeren schouwen, parketvloeren en glas in lood.

U loopt vanaf uw stadsvilla zo het centrum van Nijmegen in. Alle benodigde voorzieningen bevinden zich op een steenworp afstand. Daarnaast zijn de ziekenhuizen en de Radboud Universiteit eenvoudig te bereiken. In de buurt is er ruime keuze uit verschillende basisscholen en middelbare scholen.

Indeling: Kelder: - Provisiekelder voorzien van C.V.-opstelling en luchtverwarming voor benedenverdieping. - Wijnkelder

Begane grond: - Fraai aangelegde voortuin; - Entree, vestibule, royale hal en toilet; - Kamer en suite met erker voorzien van twee gedecoreerde marmeren schouwen, waarvan één met gashaard, fraaie parketvloeren, originele plafond ornamenten; - Tuinkamer met openslaande deuren; - Half open keuken voorzien van dubbele spoelbak, granieten blad, 6-pits gasfornuis en oven; - Kleurrijke en beschutte tuin, zonnig gelegen op het zuidwesten en achterom.

1e verdieping: - Overloop met bordes en toilet; - Slaapkamer met wastafel; - Slaapkamer met openstaande deuren naar groot balkon; - Bibliotheek met marmeren schouw/ gashaard en balkon; - Kleedkamer/ garderobe.

2e verdieping: - Overloop met bordes; - Badkamer met bidet, toilet, douche en twee wastafels: - Slaapkamer met twee ruime inloopkleedkasten; - Waskeuken.

Bestemming: De bestemming is Gemengd, waardoor de combinatie wonen en werken erg aantrekkelijk wordt gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een praktijkruimte aan huis. Hierin zijn opgenomen wonen, kantoren, dienstverlening, bedrijven, detailhandel, horeca en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan indien wordt voldaan aan de Wet geluidhinder en maatschappelijke voorzieningen niet zijn toegestaan binnen de gebiedsaanduiding veiligheidszone-vervoer gevaarlijke stoffen.

Op dit moment wordt het naastgelegen hoekpand (Fransestraat 2) ook aangeboden, waardoor zich de unieke mogelijkheid voordoet beide objecten aan te kopen.

Maakt u een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door deze sfeervolle stadsvilla met smaakvolle details. Voor alle informatie kunt u de website bezoeken: www.groesbeekseweg70.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 216
Inhoud woonhuis 1029

Overige

Perceel oppervlakte 182

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 216
Inhoud woonhuis 1029

Overige

Perceel oppervlakte 182

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars