Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op het kleinschalige recreatiepark De Eyckenhoff in Putten bieden wij nu ons chalet, geschikt voor 6 personen, te koop aan. Het chalet is gelegen op eigen grond, waarvan de tuin volledig omheind is met coniferen, een houten schutting en met planten begroeid hekwerk. Door deze mate van privacy kunt u er heerlijk genieten van uw rust, met het gefluit van vogels om hu heen. Het park is heerlijk rustig en goed verzorgd, met een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Het voorzienings-niveau is geheel afgestemd op modern recreatief gebruik gedurende het hele jaar.
Met de renovatie die we verricht hebben in 2021, hebben we gekozen voor een landelijke en huiselijke sfeer die ieder die binnenkomt verwelkomt en uitnodigt tot ontspanning.
Heel fijn is dat de keuken met moderne apparatuur en eethoek, zich in een aparte ruimte bevindt, die afgesloten kan worden van de rest van het huisje.
Naast het huisje is er een privé parkeerplaats op eigen terrein.
De omgeving is wonderschoon. Je loopt zo vanaf het park het bos in. Het is perfect geschikt voor wandelaars en er zijn vele fietsroutes in de omgeving.
Op loopafstand is er Beauty Farm / Sauna Drome en in het dorp subtropisch bosbad Putten. Op 11km afstand is er voor heel de familie, recreatiegebied Strand Nulde in Putten, waar allerlei watersport activiteiten te doen zijn voor jong en oud.
Een grote pré is, dat het chalet mag dienen, zowel voor eigen gebruik als voor de verhuur. Uit ervaring weten we dat het zeer lucratief is om te verhuren. Het huisje wordt zeer veel geboekt en alle recensies zijn tot nu toe uitermate positief. Dit is ook terug te vinden op airbnb (Ruime chalet op de Veluwe, gezinsvriendelijk) en op booking.com (Ruime chalet op de Veluwe, landelijke inrichting, gezinsvriendelijk).
Wij nodigen u graag uit om dit recreatiechalet vrijblijvend te bezichtigen. Tijdens deze bezichtiging krijgt u een goede indruk en kunt u op uw gemak rondkijken.
Overzicht inkomsten en uitgaven jan-oct 2022:
Inkomsten: € 17940,81
Kosten:
- Parkkosten: € 952,50
- Gemeentelijke belastingen: € 54,84
- Internet abonnement: € 270 (27,00 p.m.)
- Energie nota: € 1000 (100.00 p.m.)
- Beheer afvalstoffenheffing: € 29,27
- Verzekering chalet: € 193,70 (19,37 p.m.)
- Toeristenbelasting: € 654,16
__________________________________________________________
Totale kosten: € 3154,47
Winst: € 17940,81 - € 3154,47 = € 14786,34
Mocht u de werkzaamheden van de verhuur willen uitbesteden, dan kan dan via Veluwe Verhuurbemiddeling. Afhankelijk van de werkzaamheden die u hen wil laten doen vragen ze 12% of 20% van de opbrengsten. https://veluweverhuurbemiddeling.nl/
We schatten dat er nog €4000 euro aan winst binnen zal komen dit jaar. Denk hierbij ook aan de vakanties die er nog aankomen. (En bedenk dat sauna Drôme op loopafstand van het park ligt!!)
nb. Wanneer het chalet voor eigen gebruik dient, zal de toeristenbelasting vervangen worden door forensenbelasting. Dit bedraagt rond de €250 euro.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 178

Overige

Perceel oppervlakte 176

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 178

Overige

Perceel oppervlakte 176

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Tips en inspiratie over wonen en interieur

Laden..