Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wees welkom bij deze bijzondere recreatiewoning op EuroParcs Veluwemeer. De woning draagt de naam 'Velthorst Deluxe' en is geschikt voor maar liefst 6 personen. Compleet met inventaris is deze woning instapklaar en zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als verhuur.

Bij het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. U houdt hier een mooie verhuuropbrengst aan over. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!

Vanaf het moment dat u de woning betreedt, ervaart u gelijk een fijne sfeer. De praktische indeling en raampartijen rondom de woning geven de woning een warme uitstraling en creëren veel natuurlijk lichtinval. Deze recreatiewoning is ingedeeld met 3 tweepersoons slaapkamers, een badkamer en een open woonruimte.

De open leefruimte bestaat uit een keuken die overloopt naar de woonkamer. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en is zeer netjes afgewerkt met hoogglans witte keukenkastjes, een donker werkblad en een betegelde achterwand. Ook de volledig betegelde badkamer is netjes afgewerkt. De ruimte beschikt over een douchecabine, toilet en een breed wastafelmeubel.

Als u de vakantiewoning verlaat, loopt u direct de tuin in. Hier vindt u uw eigen parkeerplaats, gepaard met de heggen om de tuin te voorzien van privacy. Verder geeft de tuin een gevoel van vrijheid en vakantie, precies waarvoor deze woning bedoeld is.

De gemeten kenmerken van deze woning:

- Woonoppervlakte: 65m2
- Perceelgrootte: 189m2
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Bouwjaar: 2018

Europarcs Veluwemeer heeft u het volgende te bieden:

Ontdek het glinsterende water van het Veluwemeer, het oer-Hollandse polderlandschap en de uitgestrekte bossen op het vakantiepark EuroParcs Veluwemeer. Spetteren in het buitenzwembad, de omgeving verkennen per fiets of per boot, leren zeilen… EuroParcs Veluwemeer is het ideale vakantiepark voor jong en oud.

De Veluwe en het Veluwemeer:

Natuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op in de prachtige omgeving van EuroParcs Veluwemeer. Polders zo ver als het oog reikt, schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden, de diversiteit van het landschap in de omgeving van Nunspeet is groot! Het Veluwemeer niet te vergeten, waar je vanaf EuroParcs Veluwemeer mooi uitzicht hebt over het kabbelende water en waar de waterrecreatiemogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu wilt varen, kajakken, waterfietsen, zeilen, surfen of gewoon wilt zwemmen in natuurwater… het kan allemaal in het Veluwemeer. Vanuit Nunspeet kun je eindeloos veel fiets- en wandeltochten maken in de uitgestrekte bossen bij Vierhouten, Elspeet en Epe. Prachtig om ook te zien, zijn de zandvlaktes in de Veluwe, Hulshorster Zand en De Haere Doornspijk bijvoorbeeld.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 189
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 189
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij