Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De 'L-Cube CE19' staat op Europarcs Bad Huckesteijn gelegen te Nijkerk. Op dit recreatiepark kijk u direct op het water van de Nijkerkernauw. Deze modelwoning is instapklaar en zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als verhuur. De woning heeft 3 slaapkamers, waarvan één in de stijl van een moderne bedstee. De ruime badkamer beschikt over een luxe douchecabine en 2 wastafels met veel opbergruimte. Het toilet zit in een aparte ruimte. De hoogglans keuken geeft een rustige moderne look aan het geheel. Het open interieur is erg ruim en sfeervol, de sfeer wordt nog extra benadrukt door ingebouwde kachel.

Door het grote raampartij is er veel natuurlijk lichtinval en krijgt u een blik op de tuin. De tuin behoud veel groen, is ruim aangelegd en zorgt voor het optimale vakantiegevoel!

Kenmerken:
Bouwjaar: 2018
Woonoppervlakte: 65 m2

LET OP: Deze woning staat op huurgrond! Voor meer informatie hierover, neem contact met ons op.

Over EuroParcs Bad Hulckesteijn

EuroParcs Bad Hulckesteijn is met zijn ligging pal aan het kabbelende water van het Nijkerkernauw een ideale plek voor watersportliefhebbers. Maar ook als het weer wat minder is, kun je een heerlijke duik nemen in het binnenzwembad en wellnessruimte. De wellnessruimte bestaat uit sauna, infrafroodcabine en een zonnebank. Ook kun je heerlijk van een hapje en een drankje genieten bij brasserie 'De Vuurtoren'.

Brasserie de Vuurtoren vindt duurzaamheid, een gezonde levensstijl en milieu erg belangrijk. Daarom koken ze zoveel mogelijk met duurzame vis en met biologische streekproducten. U kunt hier genieten van een verfrissend drankje, uitgebreide lunch of een overheerlijk diner.

Ook leuk om te weten:
Bij jachthaven de Zuidwal kunt u als eigenaar van een vakantiewoning op Bad Hulckesteijn tegen een gereduceerd tarief een ligplaats huren voor uw boot. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de jachthaven zelf.





Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 400
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 400
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij