Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het type DeLuxe is een fantastisch vakantiehuis!

Met de open keuken die doorloopt naar de woonkamer, hoge plafonds en de zeer grote raampartijen, voelt deze vakantiewoning heerlijk ruim! De woning biedt 3 slaapkamers, waardoor deze woning geschikt is voor maar liefst 6 personen. Met een seperaat toilet en een moderne badkamer die voorzien is van een ruime douche en wasbak is deze woning helemaal compleet.

Het perceel is strak aangelegd en bezit over een privé parkeerplaats met capaciteit voor 1 auto. Grenzend aan een groot grasveld nodigt deze woning uit om volop te genieten van de woning en wat de omgeving te bieden heeft.

Bij het kopen van type DeLuxe kunt u er ook voor kiezen deze woning gedeeltelijk voor eigen gebruik te gebruiken en gedeeltelijk te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. U ontvangt dan een huuropbrengst. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!

Kenmerken

- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Toilet: 1
- Voor aantal personen: 6
- Aantal woonlagen: 1
- Bouwjaar: 2021
- Woonoppervlakte: 60m2
- Oppervlakte perceel: 286m2
- Ligging: In de bossen

Bijzonderheden:

- Inclusief koopkavel
- Inclusief verhuurinventaris
- Inclusief parkeerplaats, tuin en terrasaanlegging

Over Recreatiepark Beekbergen...

De Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Recreatiepark Topparken Beekbergen bevindt zich midden in de bossen van het Gelderse Beekbergen en is omgeven door een diversiteit aan landschappen: van zandverstuivingen tot bossen en heidevelden.Vanaf het park kunt u met de auto, fiets of te voet de unieke omgeving verkennen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes door de natuur en gezellige dorpen en steden zoals Apeldoorn, Zutphen en Arnhem. Ook mountainbikers zijn vaak te zien op de fietsroutes nabij Recreatiepark Topparken Beekbergen.

Naast de prachtige natuur, vindt u in de omgeving ook vele culturele hotspots. Het Nationale Park De Hoge Veluwe, het Openluchtmuseum in Arnhem en het Kröller Müller Museum, de Apenheul in Apeldoorn etc. etc. zijn dan ook zeker een bezoek waard.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 60
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 286
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 60
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 286
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij