Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze unieke 5-persoons woning genaamd 'Rialto 2.5', gevestigd op Résidence Lichtenvoorde, is zeer geschikt voor eigen gebruik én voor verhuur doeleinden.

De ligging van deze woning is uitstekend, zo is deze woning geplaatst naast het einde van een doodlopende weg. Het ontbreken van verkeer voor de deur maakt deze woning gemakkelijk bereikbaar en een rustige plek om te genieten van uw vakantie. De woning is verdeeld over één badkamer, 2 slaapkamers en een open leefruimte voorzien van een open keuken en woonkamer.

De grootste slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en een dubbele wandkast met schuifdeuren. In de tweede slaapkamer staat een 1-persoonsbed en stapelbed, ook deze kamer is voorzien van genoeg bergruimte in de kasten boven het 1-persoonsbed.
Tussen de twee slaapkamers in is de badkamer geplaatst. De compleet betegelde badkamer, uitgevoerd in een neutrale kleurcombinatie van antraciet en wit, komt met een glazen douchecabine, toilet en een wastafel met spiegel.

Centraal gelegen in de woning vindt u de open keuken. De keuken beschikt over genoeg werk- en bergruimte en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Als u doorloopt naar de woonkamer ziet u de grijstint van de keuken corresponderen met de grijze kleur van de gordijnen.

Door de warme bronzen tinten in woonruimte, gecombineerd met het een hellend plafond en forse raampartijen voelt deze woning heerlijk ruim, maar tegelijkertijd ook sfeervol aan. Tevens functioneert de raampartij in de woonkamer ook als openslaande deuren en krijgt u de mogelijkheid om het terras te betreden.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 48 m2
Perceelgrootte: 190 m2
Aantal slaapkamers: 2

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.

Over Résidence Lichtenvoorde...

Rust, ontspanning en plezier in de veelzijdige Achterhoek
Résidence Lichtenvoorde is een kleinschalig, luxe vakantiepark in de Achterhoek. De uitstraling van het vakantiepark is, net als de omgeving, rustgevend en uitnodigend. Met verschillende faciliteiten als bowlingbanen, visvijvers en zwembaden, staat een goede vakantie garant! Het vakantiepark is gelegen in Lichtenvoorde en is omgeven door een prachtig coulisselandschap bestaande uit uitgestrekte weilanden, bossen en slingerende wegen. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan een van de historische kastelen in de omgeving, maak de mooiste fiets- en wandeltochten en ontdek de vele faciliteiten op het vakantiepark in Lichtenvoorde.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 190
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 48
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 190
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..