Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze heerlijke wellness vakantiewoning genaamd 'Module 682A'. Deze instapklare woning is voorzien van een eigen parkeerplaats en is geschikt voor zowel eigen gebruik als verhuur.

Met twee slaapkamers en één badkamer is deze woning geschikt voor maar liefst 5 personen. De praktische indeling gecombineerd met de luxe wellness, gelegen op een knus vakantiepark in bosrijke omgeving, maken dit dé ideale uitvalsbasis voor jong en oud!

Als u de riante woning betreedt is het eerste wat u aantreft de moderne keuken. De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en is daarom van alle gemakken voorzien!
Eenmaal in de woonruimte ervaart u direct een gezellige warme sfeer. Het bijzonder forse raampartij creëert veel natuurlijk lichtinval en maakt dat de woonkamer zeer ruim aanvoelt.
Verder beschikt de woning over een airco, het is dan ook het gehele jaar prima te vertoeven in Module 682A.

Heerlijk tot rust komen tijdens uw verblijf? Dat kan! De tuin biedt veel privacy en beschikt over een buitendouche, sauna en jaccuzi.

Wanneer u de Module 682A koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessante opbrengst.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 2020
- Slaapkamers: 2
- Slaapplaatsen: 5

Bijzonderheden:
- Inclusief tuinmeubilair
- Inclusief inventaris
- Inclusief Wellness (bestaande uit: buitendouche, jacuzzi en sauna)


Landgoed de Scheleberg heeft u het volgende te bieden:

Landgoed de Scheleberg is een vakantiepark in Lunteren, gelegen op een prachtige locatie midden op de Veluwe. Het bosrijke vakantiepark komt vaak terug in lijstjes met de mooiste vakantieparken in Nederland. De indrukwekkende oprijlaan zorgt direct voor het ultieme vakantiegevoel. Vervolgens kan het genieten beginnen!

Ontdek tijdens uw verblijf het bosrijke vakantiepark, de verschillende faciliteiten en de natuurrijke omgeving. Het vakantiepark is omringd door vele fiets- en wandelroutes, die leiden naar de mooiste plekken op de Veluwe. De nabije omgeving heeft ook meer dan genoeg te bieden; bij het verlaten van uw vakantiehuis of villa staat u gelijk midden in de Gelderse bossen. Landgoed de Scheleberg ligt centraal in Nederland, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor een grote diversiteit aan uitjes. Ontdek een van de mooiste Nederlandse vakantieparken tijdens een verblijf op Landgoed de Scheleberg in Lunteren.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 54
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 228
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 54
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 228
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij