Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen bij 'Boslodge Silva 29' en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Deze prachtige vakantiewoning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en is zeer geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik.

De sfeervolle woning is gelegen op een ruim perceel, omringd door bomen. Daarnaast heeft het perceel een eigen parkeergelegenheid en een laadpaal voor fietsen. De groene tuin biedt veel privacy en heeft een mooi aangelegd tegelterras waar u heerlijk kunt ontspannen.

Een van de hoogtepunten van deze luxe vakantiewoning is de outdoor wellnessruimte. Deze bestaat uit een buitendouche, een sauna en een hottub. De hottub kan ook gebruikt worden met koud water, waardoor het een verfrissende optie is, vooral tijdens de warmere zomermaanden.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een stijlvolle en comfortabele woonkamer, voorzien van airconditioning om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door comfortabel kunt verblijven. Dankzij de grote ramen geniet de woonkamer van veel natuurlijk licht. Een van de ramen fungeert tevens als openslaande deuren, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het buitenterras.

De open keuken is netjes afgewerkt met een achterwand en biedt een praktische indeling met voldoende werk- en opbergruimte. Met een 4-pits gasfornuis, broodrooster, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en koffieapparaat is deze keuken niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel.

Met twee slaapkamers biedt deze luxe woning plaats aan maximaal 4 personen. De slaapkamers zijn ingericht met zowel comfort als praktisch gebruik in gedachten. Ze hebben voldoende kastruimte, comfortabele bedden en in de master bedroom vindt u zelfs een flatscreen-tv.

Tussen de twee slaapvertrekken bevindt zich de badkamer. Deze volledig betegelde badkamer is ruim opgezet en voorzien van een toilet, een breed wastafelmeubel en een ruime douchecabine met een glazen deur.

Kortom, 'Boslodge Silva 29' biedt de perfecte combinatie van comfort, luxe en ontspanning, waardoor u kunt genieten van een heerlijke vakantie in alle rust en met alle voorzieningen binnen handbereik.
Kenmerken:

- Perceelgrootte: 457 m2
- Woningoppervlakte: 50 m2
- Aantal slaapplaatsen: 4
- Verwacht energielabel: A
- Bijzonderheden: grote tuin, laadpaal voor fietsen, sauna, hottub en buitendouche

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daaraantoe bent én profiteert u van interessante verhuuropbrengsten. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.

Over Recreatiepark Resort Veluwe

Resort Veluwe ligt in Garderen, midden in de bossen. Het luxe vakantiepark beschikt over een groot aanbod aan faciliteiten en grenst aan het Klimbos Garderen en het prachtige Speulderbos. Het gehele vakantiepark in Garderen heeft een natuurlijke en luxe uitstraling, aansluitend op de omgeving; van de entree tot en met de bewegwijzering.
De vele faciliteiten en prachtige ligging van Resort Veluwe maken het de ideale vakantiebestemming voor jong én oud. De ruime opzet van het vakantiepark zorgt voor veel ruimte voor privacy, rust en ontspanning. Het aangrenzende Speulderbos met zijn kenmerkende kromme, ‘dansende’ bomen, zorgt voor de mooiste wandelroutes binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 55
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 457
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 55
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 457
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij