Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Module 31 is een prachtige vakantiewoning met veel charme en een compleet interieur. Het bevindt zich op een ruim perceel met een eigen parkeerplaats en een omheinde tuin, waardoor u kunt genieten van optimale privacy. De groene omheining en het vrije uitzicht dragen bij aan de rustige en ontspannen sfeer van de recreatiewoning.

De tuin is zorgvuldig aangelegd met een combinatie van groen gras en een strak aangelegd tegelterras. Met een complete loungeset, parasol en berging is deze tuin niet alleen esthetisch mooi aangelegd, maar ook nog eens praktisch! Zo kunt u gemakkelijk de tuinkussens opbergen in de geplaatste berging.

Belangrijk om te vermelden is dat de Module 31 momenteel in eigen beheer is, een feit dat u zeker terugziet aan de magnifieke staat van de woning en zijn complete uitvoering. In september 2022 is de woning uitgebreid met gloednieuwe horren en zonneschermen.

Wanneer u de woning betreedt, ervaart u direct dat echte vakantiegevoel. De combinatie van het hoge plafond, overvloed aan daglicht en het stijlvolle interieur maakt de Module 31 sfeervol. De groene wand sluit naadloos aan bij het vrije uitzicht, waardoor de ruimte eindeloos aanvoelt. De ingerichte woonkamer beschikt over een schuifdeur naar de tuin. Via deze weg kunt u 's zomers een heerlijke in-/outdoor living creëren!

De open keuken is afgewerkt in een moderne stijl en is zeer volledig ingericht. Zo beschikt de keuken over bijzonder veel werk- en bergruimte en diverse soorten inbouwapparatuur, waaronder een magnetron met heteluchtfunctie, vaatwasser en koelkast. Door de (halfhoge) achterwand is de keuken na gebruik weer gemakkelijk te reinigen.

Ook in de volledig betegelde badkamer vindt u de moderne stijl met neutrale kleuren terug. De badkamer is ingedeeld met een handdoekradiator, toilet, breed wastafelmeubel met lades en een royale douchecabine met glazen schuifdeur.
Met twee slaapkamers is deze recreatiewoning geschikt voor maar liefst drie personen. De masterbedroom beschikt over een tweepersoonsbed en is voorzien van meer dan genoeg bergruimte in de zogenoemde brugkast. Ook de andere slaapkamer is voorzien van kastruimte en beschikt momenteel over een comfortabel eenpersoonsbed, hier is echter gemakkelijk een eenpersoonsbed bij te plaatsen, zodat dit ook een tweepersoons kamer wordt.

Bij Module 31 komen alle aspecten van een heerlijke vakantie samen! Geniet van de bijzondere omgeving en kom daarna volledig tot rust bij deze luxe instapklare vakantiewoning.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 55 m2
Perceelgrootte: 332 m2 eigen grond
Inclusief: berging, airco, horren, wind- en zonneschermen
Bijzonderheden: privé gelegen kavel met vrij uitzicht.

Over TopParken Recreatiepark het Esmeer...

Recreatiepark het Esmeer is een vakantiepark in Aalst, gelegen op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Het vakantiepark wordt omringd door diverse mooie natuurgebieden zoals de rivier de Maas, recreatiegebied de Neswaarden en Nationaal Park De Biesbosch. Kortom; de ideale locatie voor een ontspannen of juist een actieve vakantie. Het vakantiepark heeft een unieke ligging; tussen de rivier de Maas en recreatiegebied de Neswaarden met, onder andere, recreatieplas en -strand het Esmeer. De ligging zorgt voor een breed aanbod aan activiteiten in de nabije omgeving. Van diverse watersporten op het meer tot mooie wandelingen langs de Maas en in Nationaal Park De Biesbosch. Ontdek daarbij de pittoreske dorpjes in de omgeving of breng een bezoek aan het gezellige Den Bosch. Hoe uw dag er ook uitziet, op Recreatiepark het Esmeer in Aalst is het altijd fijn thuiskomen.

Benieuwd naar deze recreatiewoning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 332
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 332
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij