Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Zie je jezelf al wonen in een royale tweekapper met volop mogelijkheden om er je eigen stijl in te brengen? In een buurt nabij Paleis Het Loo en met de bruisende energie van het centrum? Dan kan dit zomaar jouw nieuwe thuis worden! De woning is ingedeeld met een lichte woonkamer, half open keuken, 4 slaapkamers, badkamer en een tuin op het zuidwesten.

Dit is je kans om een geweldige woning naar eigen smaak te transformeren, met voldoende ruimte voor het hele gezin. Interesse? Neem snel contact op voor een bezichtiging en ontdek alle mogelijkheden die deze tweekapper te bieden heeft.

Indeling

Middels de voordeur stappen we de woning binnen. In de hal is de meterkast en het separate toilet gesitueerd. Vanuit de hal lopen we door naar de woonkamer.

Woonkamer
Op de begane grond vind je een lichte woonkamer met een open keuken. De ruimte is gedateerd, maar dat betekent juist dat je hier je eigen stijl aan kunt geven. Dankzij de vele grote raampartijen is het beneden heerlijk licht.

Keuken
De keuken is half open en lekker ruim, uitgerust met een oven, afzuigkap en een apart kookstel. Als je van een geheel open keuken houdt, is het slechts een kwestie van een wand verwijderen. Vanuit de keuken kun je de achtertuin bereiken. Een ideale plek om te genieten van de zon op het zuidwesten.

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een badkamer, ook weliswaar gedateerd, maar helemaal naar je eigen smaak aan te passen. Heb jij al een idee hoe je de kamers gaat indelen? De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel met meubel.

De tweede verdieping herbergt de zolder met de cv-ketel aansluiting. 

Tuin
Buiten beschik je over een onderhoudsvrije zij- en achtertuin, evenals een mooi beplante voortuin. De tuin is zuidwest gericht, perfect om te genieten van lange zomeravonden. Een vrijstaande stenen garage voor één auto maakt het plaatje compleet.

Omgeving
De woning ligt midden in de prettige woonwijk 't Loo met de Kroondomeinen slechts op loopafstand evenals het mooie Paleispark. Ook verschillende winkels en scholen liggen in de buurt. Tevens heeft de woning een gunstige ligging ten opzichte van de A50.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 31-10-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 566

Overige

Perceel oppervlakte 330

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 566

Overige

Perceel oppervlakte 330

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn