Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een vrijstaand herenhuis als deze, van 312 m2 wonen + inpandig, energielabel A+, luxe, bereikbaar en betaalbaar, zie je maar zelden! Dit energielabel vertaalt zich ook direct in zeer lage energiekosten. De energierekening van de huidige bewoners bedraagt minder dan € 100,- per maand.

Maar hoe fijn de huidige bewoners dit prachtige herenhuis ook vinden, hun hart ligt in Limburg alwaar ze midden in de natuur gaan wonen. Zodoende komt deze vrijstaande woning (aan een binnenkort doodlopende straat) van 267 m2, met garage, energielabel A+ en van alle gemakken voorzien beschikbaar. Zoekt u een woning met ‘WAUW-effect’ op loopafstand van Bemmel en op steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen? Dan is dít uw kans!

KENMERKEN/SPECIFICATIES

Omdat de woning uniek is in zijn soort en prijsklasse en zoveel ruimte en specificaties heeft beginnen we eerst met een aantal steekwoorden om je een kort en bondig beeld te geven van wat deze statische woning u te bieden heeft:

- 300 Meter/1 Straat van Bemmel af.
- Bouwjaar 2003/2004.
- Perceeloppervlakte 699 m².
- 267 m2 Woonoppervlakte.
- 45 m2 Inpandige ruimte.
- 40,1 m2 Volledig geïsoleerde dubbele aangebouwde garage voorzien van gewone deur én 2x elektrische roldeur met verlichting. (Indien gewenst ligt er een vergunning klaar om er puien in te zetten en een extra voordeur, om extra woonruimte, zelfstandige woonruimte voor uw kind of praktijkruimte te creëren.)
- Een 2e geïsoleerde vrijstaande garage van 24,6 m2 voorzien van elektrische roldeur met verlichting. Deze garage heeft een binnenwerkse afmeting van circa 4,40 x 5,60 meter, is betegeld tot 1,70 meter hoogte en is in twee gedeeltes opgesplitst.
- Binnenkort wordt deze straat doodlopend en dus verkeersluw.
- Geheel onderkelderde woonlaag met sanitair, 3 kamers, toilet en bergruimte.
- Energielabel A+.
- 33 Nieuwe zonnepanelen uit 2023.
- Nieuwe energiezuinige CV combiketel uit 2021.
- Alarmsysteem.
- Mechanische ventilatie door de gehele woning.
- Inbouwde (!) rolluiken door de gehele woning en aangebouwde garage.
- 11 Kamers.
- 3x Toilet.
- 2x Badkamer.
- Badkamer met verwarmde douchezit en verwarmde douchemuur, afzuiginstallatie, inbouwverlichting in douche- en bad, inbouwspots enz,
- Sauna.
- Bubbelbad.
- 2x Volledig elektrische poorten met afstandsbediening en sensor plus 1x losse poort.
- Volledig omheind met prachtige muur en hekwerk.
- Gebouwgebonden buitenruimte 39 m2.
- Natuurstenen tuin.
- Dubbele carport met inbouwspots.
- Overkapping/zitje met inbouwspots.
- Buiten een hobbykas met elektra.
- Meerdere stroompunten in de tuin.
- Achterom naar de tuin met eigen deur.
- Massief eikenhouten vloer in de woonkamer.
- Natuurstenen vloeren in de gang voor- en achterin de woning, met deur om achterom de woning te betreden.
- Prachtige hardhouten open trappen.
- Natuurstenen vensterbanken.

U ziet dat het kort en bondig beschrijven bij een woning als deze maar moeilijk kort te houden is.

DE WONING

Deze vrijstaande woning leent zich uitstekend voor grote gezinnen, een bedrijf aan huis of inwonende volwassen kinderen of ouders. De woning staat in een gezellige en sfeervolle woonwijk in Haalderen nabij meerdere basisscholen, veel fitnessclubs en sportverenigingen, meerdere speeltuinen, winkels, eetgelegenheden en een dorpshuis waar veel georganiseerd wordt. Met het openbaar vervoer (letterlijk) om de hoek bent u met veel gemak in een mum in de grote steden, welke op steenworpafstand gelegen zijn. Zelfs middelbare school OBC Bemmel, waar alle niveaus aangeboden worden, en een zwembad zijn bereikbaar op 4 minuten fietsafstand.

De meest in het oog springende kenmerken van dit stijlvolle vrijstaande herenhuis zijn toch wel:

- De degelijke, traditionele bouw en de statige uitstraling.
- De centrale ligging en ruimte rondom de woning.
- De ogenschijnlijk oneindige ruimte in de woning zelf, uniek in deze omgeving.
- Het souterrain met een hoogte van circa 2,40 meter welke volledig bruikbaar is als woonruimte met toilet, wasbakken enz. Dit bovenop de 3 bovengrondse woonlagen maakt dat deze woning maar liefst 4 volledige woonlagen heeft.
- De parkeermogelijkheden op eigen terrein, alwaar u de mogelijkheid heeft om buiten maar liefst 10 auto's te stallen en binnen 3 auto's. Perfect voor de autoliefhebber!

De woning heeft een prettig klimaat binnen, dus is zomers nooit heet en 's winters nooit koud. Door de duurzame en onderhoudsarme materiaalkeuze is de woning onderhoudsarm en eveneens instapklaar. Het enige wat u hoeft te doen zijn uw spullen inpakken en verhuizen.

INDELING

Souterrain/ondergrondse woonlaag:

- Hal met plavuizen vloer en hardhouten open trap naar begane grond.
- Bergruimte/ruime provisiekast.
- Modern hangend toilet met fonteintje.
- Slaapkamer met plavuizen vloer, verwarming en wastafel (W+K water).
- 2e Slaapkamer met verwarming en deur naar technische ruimte.
- Royale L-vormige loungeruimte met plavuizen vloer, verwarming en tapaansluiting voor uw eigen (wo)man-cave.

Begane grond:

- Ruime entree/hal met natuurstenen (graniet) vloer, nis met garderobe en hardhouten open trap naar 1e verdieping.
- Meterkast: moderne uitgebreide groepenkast (verzwaard voor de 33 zonnepanelen in 2023), voorzien aardlekbeveiliging en glasvezelaansluiting.
- Alarminstallatie.
- Hangend toilet met fonteintje.
- Slaap-/werkkamer met deur naar:
- Nette 2e badkamer met douche, badmeubel met wastafel en infraroodcabine/sauna.
- Lichte L-vormige woonkamer, bestaande uit een zit- en eetgedeelte, met massief eiken vloer en openslaande tuindeuren naar ruime terrasoverkapping.
- Dichte woon-/eetkeuken met natuurstenen (graniet) vloer en voorzien sfeervolle inrichting met granieten werkblad, inbouw inductiekookplaat, rvs afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasmachine.
- Bijkeuken aan de achterzijde van de woning met natuurstenen vloer, wasmachineaansluiting, deur naar achtertuin en deur naar de dubbele aangebouwde garage.
- Dubbele aangebouwde stenen garage, in spouw uitgevoerd en volledig geïsoleerd. Elektra, wateraansluiting, verwarming, plavuizen vloer, uitstortgootsteen, twee elektrische roldeuren met verlichting en een loopdeur. Oppervlakte circa 45 m²!

Eerste verdieping:

- Royale overloop met hardhouten open trap naar tweede verdieping.
- Lichte badkamer met whirlpool, aparte douche, badmeubel met dubbele wastafel, overal inbouwverlichting, verwarmde douchemuur en douchezit en afzuiginstallatie.
- Apart van de badkamer een hangend toilet met fonteintje.
- 4 Ruime slaapkamers.

Tweede verdieping:

- Zeer ruime overloop.
- Slaapkamer met dakkapel en luik naar (bevloerde)vliering.
- Dubbele, erg ruime, zolderberging waarvan een met opstelplaats cv-ketel.
- Diverse bergruimten, waaronder achter de schotten van de slaapkamer.

Bijzonderheden:

- Volledig aluminium kozijnen met draai-/kiepramen en ingebouwde rolluiken.
- Degelijke, traditionele bouw. -achter de vrijstaande garage bevindt zich een kleine broei-/kweekkas.
- Dak-, muur-, vloerisolatie, geheel dubbel glas in woning en garages.
- Energielabel A+.
- Binnenmuren afgewerkt met spuitwerk en deels spachtelputz.
- Afwerkingen aan de buitenzijde (w.o. dakgoten) uitgevoerd in rockpanel.
- Aanvaarding: in overleg, kan snel indien gewenst.


Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met de mogelijkheid tot een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- ter uwer informatie: in Amsterdam, bij bedrijfsobjecten, boten, coöperatieve verenigingen, overige bijzondere en ander te noemen gevallen, maakt de verkopende makelaar geen koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 267
Inhoud woonhuis 1076
Aantal verdiepingen 4

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Schilddak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_P
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 699
Tuin achter Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 45
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Steen
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2650 Breedte: 2640 Oppervlakte: 700
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 267
Inhoud woonhuis 1076
Aantal verdiepingen 4

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Schilddak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_P
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 699
Tuin achter Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 45
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Steen
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2650 Breedte: 2640 Oppervlakte: 700
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--

De nieuwste koopwoningen in Haalderen