Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke stadswoning op een prachtige locatie! De sfeervolle woning is ruim en tot in de details afgewerkt. De gehele woning is vernieuwd in 2020 en dan ook instapklaar!

De uitstekende afwerking komt u tegen in de keuken, de badkamer, het stucwerk en de vloer- en wandafwerking. De woning is geheel geïsoleerd en compleet voorzien van dubbel glas. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de Torenstraat en bent u zo in het historische centrum van Nijkerk. De woning beschikt, inclusief de zolder, over vier slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning kunt u vrij parkeren. Tevens is er 1 parkeervergunning voor de Venestraat aanwezig (inclusief de mogelijkheid om te parkeren aan de Vrijheidslaan en bij de Boni). Daarnaast zijn er veel voorzieningen in de buurt aanwezig waaronder scholen, supermarkten en uitvalswegen.

Bouwjaar 1932. Woonoppervlak 113 m2. Perceeloppervlakte 124 m2. Energielabel D.

Indeling

Begane grond: entree, meterkast , toilet met fonteintje, stijlvolle woonkamer met hoog plafond, plavuizen vloer met vloerverwarming en gestucte wanden. De keuken is aan de achterzijde van de woning geplaatst. Deze keuken met kookeiland beschikt over een combioven en een stoomoven, vaatwasser, koelkast en 5 pits fornuis. Aan de achterzijde van de woning is een fraaie veranda geplaatst. Hierdoor geniet u extra van de zonnige tuin, omdat u al heel snel naar buiten kunt. De tuin is voorzien van borders met beplanting, is verder netjes bestraat en heeft een ruime houten berging en een achterom.

Eerste verdieping: overloop. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden waarvan twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamers hebben allen een nette wand- en vloerafwerking en de plafonds zijn voorzien van spotjes. De keurige badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandcloset en een wastafel met meubel.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u deze ruime verdieping. Op deze verdieping is de cv-ketel (Remeha 2018) aanwezig, alsmede de wasmachineaansluiting. Deze zolder kan door het grote formaat en de dakkapel ideaal in gebruik worden genomen als slaapkamer of hobbykamer.

Kortom, een unieke en instapklare woning. Wij nodigen u van harte uit deze woning te komen bekijken en de sfeer te ervaren!

Toegevoegde waarde: - Karakteristieke woning op een prachtige locatie - Complete moderne keuken aanwezig - Aangebouwde veranda aanwezig - Overal nette wand- en vloerafwerking - Parkeerterrein achter woning - Tuin op het zuiden - Nabij centrum en overige voorzieningen - Een instapklare woning

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 124

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 124

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij