Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op loopafstand van het centrum van Nijkerk, treft u deze hoekwoning aan met 4 slaapkamers, een ruime en zonnige zij- en achtertuin en aangebouwde berging welke wordt aangeboden namens de Woningstichting Nijkerk. De woning is in 2023 nog geheel geschilderd aan de buitenzijde. Naast het schilderwerk is ook het glas vervangen.

Deze woning is gelegen in een rustig, kindvriendelijk hofje op steenworp afstand van het gezellige historische centrum van Nijkerk, voorzien van diverse winkels, restaurants en terrassen. Tevens zijn er meerdere scholen, gezondheidscentra en sportvoorzieningen in de nabijheid van de woning gelegen. Ook zijn uitvalswegen A1/A28 en het station van Nijkerk snel te bereiken.

Bouwjaar 1978. Woonoppervlak 102 m2. Perceeloppervlakte 210 m2. Energielabel B.

INDELING

Begane grond: Via de entree bereikt u de hal met meterkast. De woonkamer is tuingericht en licht vanwege de ramen ook aan de zijkant van de woning. De eenvoudige keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Vanuit de keuken is de bijkeuken/berging (ca 6 m2) bereikbaar. In de tussenhal, met toilet en fonteintje, is de trap naar de 1e verdieping gesitueerd.

De tuin is zowel vanuit de woonkamer als de bijkeuken te bereiken en door de ligging op het zuidwesten ook zonnig gelegen. Vanwege het ontbreken van directe achterburen kunt u ook genieten van rust en privacy. Een achterom is aanwezig.

Eerste verdieping: via de overloop bereikt u de badkamer en 3 slaapkamers, waarvan twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De zeer eenvoudige badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet, aansluiting voor de wasmachine en een dakraam voor lichtinval en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping: via een vaste trap op de overloop bereikt u de voorzolder met opstelling van de CV-ketel (Intergas, 2011), zonneboiler en mechanische ventilatie box. Tenslotte bevindt zich op deze verdieping de 4e slaapkamer met groot dakraam.

Bijzondere kenmerken - Hoekwoning met 4 slaapkamers - Energielabel B - Ruime zonnige tuin met veel privacy - Bouwkundig rapport aanwezig - In 2023 is de woning geheel geschilderd aan de buitenzijde en is het glas vervangen - Gelegen nabij het centrum van Nijkerk

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk op 15 maart 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 15 maart 2024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk. • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper. • Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van 2 jaar • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 210
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 210
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij