Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u ruim en rustig wonen in een groene omgeving? Dan is deze fraai gelegen royale vrijstaande villa een prachtige kans!

Deze keurig onderhouden woning is gelegen op een fijne locatie op een perceel van maar liefst 530 m2, en biedt naast de schitterende ligging en de hoeveelheid ruimte in én om de woning, een eigen oprit (met plaats voor 2 auto’s), een garage, een heerlijke zonnige tuin, royale woonruimte, prachtige lichtinval in diverse vertrekken, 2 slaapkamers, moderne badkamer en kantoor op de begane grond, 3 slaapkamers en een wasruimte op de 1e verdieping en een rustige ligging in een autoluw en groen hofje. Kortom; bijzonder veel ruimte en mogelijkheden qua indeling.

De woning is gelegen in de centraal gelegen, rustige en groene woonwijk ‘Nautena’, aan de rand van het historische centrum van Nijkerk met diverse winkels, restaurants en supermarkten. Ook scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn nabij gelegen. Doordat in de straat in principe alleen bestemmingsverkeer komt, is het er heerlijk rustig. In de directe omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Deze royale woning met een prachtige ligging biedt veel ruimte in én om de woning. U bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Bouwjaar 1985. Woonoppervlakte 194 m². Perceeloppervlakte 530 m². Energielabel C.

INDELING

Begane grond: via de overdekte zijentree komt u binnen in een verzorgde hal met ruimtelijke vide en plavuizenvloer met vloerverwarming. Vanuit de hal zijn diverse vertrekken te bereiken, waaronder de toiletruimte met fonteintje, de meterkast,, de kelder (op stahoogte),de trapopgang met bijzondere gemetselde trap naar de 1e verdieping en de toegang tot de woonkamer. De ruime en speels ingedeelde woonkamer beschikt over een sierplafond, veel raampartijen en een schuifpui wat de woning heerlijk licht maakt. Ook kijkt u hierdoor prettig weg in uw eigen tuin. Centraal in de woonkamer treft u nog een sfeervolle open haard. Naast de woonkamer is nog een extra kamer gelegen. Deze kamer is voor meerdere doeleinden geschikt en goed bruikbaar als bijvoorbeeld een speelkamer of werkkamer. De gehele vloer is afgewerkt met een plavuizenvloer met vloerverwarming. De open keuken grenst direct aan de woonkamer en is in een rechte opstelling geplaatst aan de voorzijde van de woning zodat u bij het aanrecht op straat uitkijkt. Er is ruim voldoende kastruimte aanwezig door de aanwezige kasten. De keuken, met granieten aanrechtblad en dubbele wasbak, is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een keramische kookplaat, koelkast, vriezer, combi-oven en vaatwasmachine.

Slaapkamers en werkkamer begane grond: naast alle bovengenoemde ruimte biedt deze woning nog meer! Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, naast de badkamer en heeft een prettig formaat van 3,50 bij 4 meter. De andere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft middels een vaste trap toegang tot een extra slaap/speel/bergzolder. Tussen de hal en de slaapkamer aan de achterzijde is eveneens een multifunctionele (kantoor)ruimte aanwezig.

Badkamer: de moderne badkamer is voorzien van vloer- en wandtegels in rustige kleurstelling, een ruime inloopdouche met verwarmd bankje, ligbad, wandcloset, wastafel met meubel, designradiator en mechanische ventilatie. Door het aanwezige raam is er ook natuurlijke ventilatie mogelijk en uiteraard is er natuurlijk daglicht aanwezig.

Tuin: de fraai aangelegde tuin is zowel vanuit keuken, de woonkamer, de slaapkamer en de garage te bereiken en is gelegen vóór, achter en met name links naast de woning. De tuin bestaat uit een afwisseling van bestrating, schors, gazon en diverse groene borders. Vanwege royale afmetingen is er voldoende ruimte voor diverse terrasjes, zowel in de zon als in de schaduw. Door de ligging op het zuiden heeft u de hele dag door prettig zonlicht in alle jaargetijden.

Garage: naast de woning is een stenen garage aangebouwd voorzien van verwarming. Aan de achterzijde van de garage is daglicht toetreding via de toegangsdeur naar de achtertuin. Een ideale ruimte om uw auto, motor en/of fietsen te stallen, maar ook een fijne klusruimte.

1e Verdieping: via de ruime overloop zijn 3 slaapkamers en de kamer met wasruimte bereikbaar. De grote slaapkamer is uitgerust met een dakkapel, de 2 kleinere slaapkamers met dakramen en één met extra wastafel. De ‘wasruimte’ kamer is voorzien van een wastafel, de aansluiting voor was-apparatuur en de CV ketel (Nefit, 2001).

Bijzondere kenmerken: - Vrijstaande woning gelegen op royaal perceel - Ruime woonkamer met grote raampartijen - 2 slaapkamers en werkkamer op begane grond - Moderne badkamer op begane grond - Zonnige vrij gelegen tuin - Garage en oprit voor meerdere auto’s - 3 slaapkamers op de verdieping - Rustige ligging in autoluw hofje - Centraal gelegen nabij voorzieningen en uitvalswegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 880

Overige

Perceel oppervlakte 530
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 880

Overige

Perceel oppervlakte 530
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij