Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMSTART VOOR STARTERS: JOUW KANS IN HET HART VAN DE STAD
Stel je voor: je eerste eigen plek, pal naast het bruisende centrum, waar je de stad voelt ademen. Dit heerlijke 3-kamer appartement biedt je niet alleen een thuis, maar ook een uitzicht dat elke dag inspireert. Met een balkon op het zuiden geniet je van elke zonnestraal. Perfect voor jou als starter op de woningmarkt die comfort, gemak en sfeer zoekt. Dit is jouw kans om te starten met genieten van het stadsleven!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
Ruimtelijk Wonen: Met 65m2 aan woonoppervlakte biedt dit appartement je alle ruimte om te leven, te lachen en te ontspannen.
Uitzicht om bij Weg te Dromen: Vanuit je woonkamer kijk je uit over de stad, waar de skyline je elke dag opnieuw begroet.
Zonovergoten Balkon: Het zuidelijk gelegen balkon is jouw privé zonneterras waar je van vroege ochtend tot late avond kunt genieten.
Tweede Balkon: Een extra buitenruimte geeft je de vrijheid om te kiezen waar je je koffie drinkt of je boek leest.
Praktische Berging: Nooit meer rommel in huis dankzij de handige berging beneden.
Parkeren zonder Zorgen: Met een parkeerplaats achter het appartement hoef je nooit meer te zoeken naar een plekje.

EEN THUIS WAAR JE HART VOL VAN ZAL ZIJN
Stap binnen in dit lichte en luchtige appartement en voel meteen de warme sfeer die je verwelkomt. De woonkamer, met grote ramen die het zonlicht binnenlaten, nodigt je uit om je favoriete meubels neer te zetten en het helemaal jouw plek te maken. De open keuken, die uitkijkt op de woonkamer, is de plek waar je jouw kookkunsten kunt laten zien en waar vrienden en familie samenkomen om te genieten van jouw gastvrijheid.

De twee slaapkamers zijn jouw canvas om te schilderen met persoonlijke stijl en comfort. Of je nu een rustige werkplek nodig hebt of een knusse cocon om in weg te dromen, deze kamers bieden je de vrijheid om ze naar jouw hand te zetten.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de balkons. Het zuidelijke balkon is jouw eigen stukje paradijs waar je de zon op je huid voelt en de stad aan je voeten ligt. Het tweede balkon is perfect voor die momenten waarop je even rustig wilt genieten van de buitenlucht.

De praktische berging beneden is een uitkomst voor alles wat je niet dagelijks nodig hebt, maar toch binnen handbereik wilt hebben. En als je dan toch de deur uit moet, is het een geruststellende gedachte dat je auto altijd een plekje heeft achter het appartement.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 215

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 215

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen