Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een mooie locatie, met vrij uitzicht aan de voorzijde, ligt deze goed onderhouden ruime middenwoning met 4 ruime slaapkamers en zonnige tuin op het zuidwesten. De huidige bewoners hebben de woning in 2010 geheel gerenoveerd, in de loop der jaren verder gemoderniseerd, verduurzaamd en goed onderhouden. De woning is gelegen in een rustige en groene kindvriendelijke woonwijk van de gemeente Nijkerk. Deze wijk kenmerkt zich door meerdere rustige hofjes, openbaar groen en openbare parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn er scholen, speeltuin, sporthal en een winkelcentrum, maar ook de uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken en het station ligt op korte afstand.

Bouwjaar 1973. Woonoppervlakte 129 m². Perceeloppervlakte 174 m². Energielabel B.

INDELING Begane grond: Via de verzorgde voortuin betreedt u de hal met toiletruimte met wandcloset en fonteintje en meterkast. De Z-vormige woonkamer biedt naast een speelse indeling ook veel lichtinval vanwege de grote raampartijen en de erker. De woonkamer is voorzien van een nette plavuizenvloer met vloerverwarming, openslaande deuren naar de tuin en een gezellige openhaard. Het plafond en de wanden zijn gestuct. De open keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft een moderne uitstraling en hoekopstelling, en is uitgerust met een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, vriezer, inbouw koffie apparaat en vaatwasser. Door de sfeervolle overkapping aan de achtergevel is een mooie verbinding tussen de woonkamer en de tuin gemaakt. In deze ‘verlengde’ woonkamer kunt u al vroeg in het jaar van de zon genieten. De fraaie tuin is ideaal op de zon gesitueerd: zuidwesten, en is verzorgd aangelegd en voorzien van meerdere terrassen, borders met beplanting, een overkapping voor hout, een vrijstaande stenen berging en uiteraard een achterom.

Eerste verdieping: Via de trap in de woonkamer is de 1e verdieping met 3 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van nette wand- en vloerafwerking (laminaat). De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel met meubel, spiegelkast, wandcloset, designradiator en vloerverwarming. Het uitzetraam zorgt voor natuurlijk daglicht en ventilatie.

Tweede verdieping: De voorzolder, met raamkozijn, biedt ruimte aan de opstelplaats van de was-apparatuur en de cv-ketel (Remeha, 2010). Zowel op de voorzolder als in de slaapkamer is er veel bergruimte achter de knieschotten aanwezig. De 4e slaapkamer van de woning is eveneens ruim van formaat, mede vanwege de dakkapel aan de achterzijde. Ook hier is wand- en vloerafwerking (laminaat) keurig verzorgd.

Kortom; Een goed onderhouden en ruime gezinswoning op een rustige locatie én nabij vele voorzieningen. Welkom voor een bezichtiging!

Toegevoegde waarden: - Ruime middenwoning met 4 slaapkamers - Buitenschilderwerk 2022 - berging dak vervangen met plaatsing zonnepanelen 2022 (6 stuks) - dubbele beglazing begane grond voorzijde, 1e verdieping en zolder vervangen 2022 - Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning - Zonnige tuin met overkapping op het zuidwesten - Energielabel B - Rustige woonstraat - Op korte afstand van winkelcentrum, stadscentrum en uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 174

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 174

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij