Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons Cabana voor.
De mooie locatie met uitzicht over de tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend.
Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt.
Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.

De open eet- en woonkamer heeft een extra verhoogd plafond zodat het zeer ruimtelijk aandoet. Het ruimtelijke gevoel is niet alleen ontstaan door het verhoogde plafond, maar is ook gecreëerd door het prachtige lichtinval door de de riante raampartijen. Doormiddel van schuifpuien loopt u zo vanuit de woonkamer uw terras op, waar u heerlijk kunt genieten van de zeer royale tuin op het zuiden.

Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de twee slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.

Woonkamer:
Ruime woonkamer met veel licht inval en hoge plafond, biedt ruimte voor een prachtig 4 persoons meubel pakket.

Keuken:
Een ruime keuken met veel werkblad en hoogwaardige apparaten zoals combi oven magnetron, Vaatwasser, afzuigkap, koel-vrieskast, koffiezetapparaat, heet waterkoker, in een tijdloze kleuren combinatie zwart wit gevuld van alle benodigdheden van lepel tot pan.

Hoofd Slaapkamer:
Ruime slaapkamer met 2x 1 persoon bedden opgemaakt als 1 ruim bed evenals met veel licht inval door de lange ramen welke ook een kiep en open stand hebben waardoor ze ook fungeren als evt. deur. ook heeft deze kamer een inbouw kast waar u een volledige garderobe kan huisvesten.

2e Slaapkamer
Deze biedt ruimte voor 2 separate 1 persoonsbedden welke desgewenst aan elkaar te verbinden zijn.
ook hier heeft het ruime licht inval met evenals een kiep en open raam functie. kleding kunnen geborgen worden in een lang hoge kast.

Toilet Separaat.
1x apart toilet

Badkamer:
Moderne badkamer met walk in douche en moderne wastafel en design radiator

Tuin:
is voorzien van bloemen perkje en grasveldje met een bestraat terras
ook is de tuin voorzien van meubilair voor 4 personen

Verhuur Mogelijk:
Ja

Eigen gebruik mogelijk:
Ja

Aankoop grond:
Mogelijk. (huidige pacht is € 2.253 per jaar)

Parkservice bijdrage:
€ 2.547

Beschikbaar:
Per direct

Over vakantiepark EuroParcs Bad Hoophuizen
Wie, wat, waar, wanneer

Bij EuroParcs Bad Hoophuizen komen zowel de rust van de natuur als sportieve wateractiviteiten samen. Met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant het uitgestrekte Veluwse landschap.

Eldorado voor watersporters en adrenalinejunks
Van zwemmen of surfen tot een boottocht over het Veluwemeer. EuroParcs Bad Hoophuizen is een eldorado voor watersporters. En omdat het park wordt omringd door water vind je er volop aanlegplaatsen voor boten en een watersportcentrum om de hoek. Daarnaast ligt Walibi Holland op een half uurtje rijden waar het barst van de achtbanen en attracties. Maak er een duizelingwekkend tochtje in de Goliath of bungel onderaan de spectaculaire achtbaan Condor.

Wild en natuur op de Veluwe
Vlakbij kom je helemaal tot rust op de Veluwe. EuroParcs Bad Hoophuizen ligt in het plaatsje Hulshorst dat grenst aan Nunspeet en de Veluwe. Niet alleen vind je in de omgeving uitgestrekte heidevelden, maar ook weelderige bossen, weidegebieden en wild. Onder andere bij de V.V.V. Nunspeet kun je wildspeurtochten boeken. Vooral in het plaatsje Vierhouten staan culinaire (wild)gerechten op het menu. Ieder jaar in oktober vinden hier de Wilddagen plaats, waarbij de opening van het wildseizoen wordt gevierd met proeverijen van wildgerechten. Het beste verken je de Veluwe op de fiets of te voet. Fiets bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Speulderbos dat ook wel het bos van de dansende bomen wordt genoemd. Dit is het oudste beukenbos van Nederland.

Werkzaamheden op het vakantiepark
Op dit moment zijn er werkzaamheden met doorlopend bouwverkeer op kampeerveld Berk. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 205
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 205
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Recradroom