Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een unieke woning nabij het gezellige centrum van Nijkerk? Deze charmante jaren '30 helft van een dubbel woonhuis, met een opvallende voorgevel, maakt direct indruk. Zowel de uitstraling als de gunstige centrale ligging van deze woning maakt deze woning zeer geliefd. De woning beschikt over een knusse woonkamer met houtkachel, een keuken in de uitbouw, twee ruime slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden met ruime stenen berging.

De woning is gelegen in een rustige straat met veel karakteristieke jaren ’30 woningen en op loopafstand van voorzieningen en het centrum Nijkerk. Hier treft u diverse winkels en gezellige terrasjes. Daarnaast zijn uitvalswegen, scholen en openbaar vervoer allemaal gemakkelijk bereikbaar vanaf deze locatie.

Bouwjaar circa 1929-1933. Woonoppervlakte 71 m2. Perceeloppervlakte 135 m2. Energielabel G.

INDELING

Begane grond: via de entree stapt u de hal binnen. De hal verwelkomt u met een fraaie granitovloer, een tijdloos stukje vakmanschap uit het verleden. Achter de klassieke paneeldeuren treft u de badkamer en de woonkamer. In de doorzon woonkamer is de knusse houtkachel het middelpunt. Verder treft u hier een praktische trapkast en sfeervolle erker aan. Ook hangt er een aircosysteem die zowel kan verwarmen als koelen. De wanden zijn glad gestuct en de eikenhouten vloer zorgt voor veel warmte. Door de uitbouw aan de achterzijde is er extra leefruimte gecreëerd. In deze uitbouw bevindt zich de keuken, waar tevens ook voldoende ruimte is voor een eettafel. Vanwege de vele raampartijen komt hier veel daglicht binnen. De keuken heeft een hoekopstelling en is onder andere voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, combimagnetron en inductiekookplaat.

De badkamer is in zijn geheel betegeld in lichte kleurstelling en is uitgerust met een douchecabine, wastafel en toilet.

De tuin is verzorgd aangelegd en gelegen op het zuiden, hier kunt u dus vele zonnige uurtjes in doorbrengen. De tuin is ingericht met sierbestrating en diverse borders. Er is geen directe inkijk van achterburen, hierdoor kunt u dus genieten van veel privacy. Ook is er genoeg ruimte om uw fietsen en tuinspullen te bergen in de ruime vrijstaande stenen berging aan de achterzijde. De straatzijde is te bereiken via het zijpad dat naast de woning ligt.

Eerste verdieping: overloop. Twee ruime slaapkamers, allebei over de breedte van de woning. Beide kamers zijn afgewerkt met laminaatvloeren en beschikken over een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt nog over een berging. Hier treft u de witgoedaansluiting.

Bijzondere kenmerken: - Sfeervolle jaren ’30 2-onder-1-kapwoning - Unieke markante voorgevel - De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas - Zonnige achtertuin op het zuiden met veel privacy - Ruime vrijstaande stenen berging - Op loopafstand van het centrum en overige voorzieningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 257

Overige

Perceel oppervlakte 135
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 257

Overige

Perceel oppervlakte 135
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij