Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze royale villa op een riant perceel met aangebouwde garage is vanaf vandaag beschikbaar voor bezichtigingen! Deze woning is geheel naar eigen smaak te moderniseren en beschikt door de ruimte over talloze mogelijkheden. Maak van deze woning uw “thuis” en ontdek de rust en privacy om u heen.

Op loopafstand van het centrum van Nijkerk, in nabijheid van uitvalswegen en dicht tegen het buitengebied aan, is dit de perfecte locatie! De woning is voorzien van twee badkamers (waarvan één vernieuwde op de begane grond), zes slaapkamers (waarvan twee op de begane grond), een ruime woonkamer met open haard, grote woonkeuken en een aangebouwde garage met vliering.

Op het ruime perceel is een oprit aanwezig met plek voor het parkeren van de auto. Kortom, wilt u het gevoel van buitenaf beleven maar toch dichtbij het centrum wonen? Kom dan zeker deze woning bezichtigen! De woning wordt omringd door een mooie, zeer royale (ruim 264 m²), groene tuin vol met bloeiende bloemen, planten en bomen. Geniet, met de rustgevende geluiden van de natuur op de achtergrond, van de rust en de privacy op het terras of speel met kinderen op het riante oppervlak aan gazon. Uiteraard heeft u hier ook voldoende ruimte om uw groene vingers aan het werk te zetten. Dit is dé plek waar u volop kunt ontspannen en van het buitenleven kunt genieten.

De woonwijk “Zilverschoon” kenmerkt zich door rust en een grote hoeveelheid aan openbaar groen maar in de nabijheid zijn er ook volop voorzieningen te vinden. Denk aan scholen, sportverenigingen, station en ook het centrum van Nijkerk met haar gevarieerde winkelaanbod. Daarnaast bent u in slechts enkele minuten in het mooie buitengebied van Nijkerk.

Bouwjaar 1977. Woonoppervlak 207 m². Perceeloppervlakte 906 m². Energielabel C.

INDELING

Begane grond: Via de voordeur komt u in de centrale hal (voorzien van schoon metselwerk) met mooie vide. Vanuit hier heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken en de toiletruimte. In de hal bevindt zich ook de meterkast (met krachtstroom) en de trapopgang naar de eerste verdieping. De L-vormige woonkamer is ruim en voorzien van een tegelvloer. De aanwezige schuifpui en raampartijen zorgen voor veel daglichtinval en staan in verbinding met de tuin. De open haard zorgt voor zowel warmte als sfeer. Naast de woonkamer is de afgesloten woonkeuken gesitueerd. Deze ruimte is groot genoeg voor een grote eettafel waar heerlijk aan gegeten en gedronken kan worden met vrienden en familie. De ruime keuken, in L-vormige opstelling, beschikt over diverse inbouwapparatuur. Er zijn voldoende bovenkasten aanwezig voor het opbergen van uw spullen.

Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken te betreden. Deze beschikt over de wasmachine en droger aansluiting en kan geheel naar eigen smaak verder worden ingedeeld. De 2e slaapkamer op de begane grond kan ook worden gebruikt als werkruimte. Ideaal voor mensen die thuis werken. Ook de garage mag niet vergeten worden! Deze geeft veel praktische berg- en/of hobbyruimte en is voorzien van elektra, een loopdeur en garagedeur (kanteldeur) en vliering. Opvallend aan deze woning is de royale tuin welke verzorgd is aangelegd met een groot gazon en diverse plantenborders waardoor u hier geniet van optimale rust en privacy. Er is een bron geslagen, ideaal voor het bewateren van uw tuin.

1e verdieping: ruime overloop met dakramen, vide en geeft toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer. De volledig betegelde badkamer, heeft een vintage uitstraling en beschikt over een wastafel, een douche en toilet. Deze woonlaag is voorzien van vloerbedekking. 2 slaapkamers zijn voorzien van dakkapel. De hoofdslaapkamer beschikt over inbouwkasten en een balkon. Daarnaast is op deze verdieping een aparte ruimte gecreëerd waar de cv-ketel alsmede de zonneboiler zijn opgesteld.

Toegevoegde waarde: - Locatie: gesitueerd in één van de mooiste lanen in Nijkerk - Twee slaapkamers en badkamer (2017) op de begane grond - Vier slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - Royale tuin (ruim 264 m²) met optimale privacy - Oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 207
Inhoud woonhuis 889

Overige

Perceel oppervlakte 906
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 207
Inhoud woonhuis 889

Overige

Perceel oppervlakte 906
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij