Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze charmante twee-onder-een-kapwoning is niet alleen van buiten een plaatje maar ook aan de binnenkant wordt sfeer gecombineerd met ruimte en knusse details. Een heerlijke eengezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers. De verzorgde entree leidt naar een sfeervolle indeling met een straatgerichte knusse woonkamer voorzien van open haard en en-suite deuren naar de keuken. De tuingerichte woonkeuken heeft een moderne uitstraling en is voorzien van openslaande deuren die toegang bieden tot de keurig aangelegde achtertuin. De voormalige garage is getransformeerd tot kantoorruimte, verdeeld in spreek- en wachtkamer. Deze verbouwing heeft in 2022 plaatsgevonden. De kantoorruimte heeft een eigen ingang en geeft tevens toegang tot de zonnige tuin. De ligging van de woning is ideaal: midden in de verzorgde woonwijk ‘’Boerderijakkers’’, met in de directe omgeving diverse voorzieningen. Denk hierbij aan basisscholen, het gezellige winkelcentrum van Nijkerk en sportfaciliteiten. Daarnaast bent u binnen enkele minuten op o.a. de A28. Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging!

Bouwjaar 1999. Woonoppervlak 156 m². Perceeloppervlakte 240 m². Energielabel A.

INDELING Begane grond: overdekte entree, royale hal met trapopgang en toilet met fonteintje. De L-vormige woonkamer is sfeervol en licht door de aanwezigheid van meerdere raampartijen. Op de vloer ligt een massieve parketvloer en de wanden zijn glad afgewerkt. Via de en-suite deuren komt u in de half open keuken. De moderne en lichte keuken is uitgerust met de volgende apparatuur: 6 pits-gasfornuis met afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Ook is er een vaste kastenwand geplaatst, zodat er net dát beetje meer bergruimte is. Tussen de keuken en het kantoor is nog een praktische bijkeuken aanwezig.

In de hal, toilet, keuken en bijkeuken ligt een prachtige stenen vloer en deze is voorzien van vloerverwarming. De achtertuin met veel privacy is te bereiken via de keuken of de kantoorruimte. De tuin is op het oosten gelegen. Bestrating en groen wordt hier met elkaar afgewisseld, er is een vrijstaande buitenberging aanwezig en boven het terras is een buitenzonwering aangebracht. Kortom: dit is een fijne plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Eerste verdieping: vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers hebben allen goede afmetingen, mede dankzij de dakkappelen aan de voor- en achterzijde van de woning. Op de slaapkamers ligt een laminaatvloer en de overloop is afgewerkt met vloerbedekking. De moderne badkamer is recent vernieuwd en heeft een hippe maar ook neutrale uitstraling. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, een dubbele wastafel met meubel, wandcloset, designradiator en er is vloerverwarming aanwezig.

Tweede verdieping: een vaste trap leidt naar de zolder, die verdeeld is in een overloop en twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is nu in gebruik als werkkamer. De tweede slaapkamer is de grootste op deze verdieping en is voorzien van een Velux-dakraam en wastafel. Beide slaapkamers hebben een laminaatvloer en gladde wandafwerking. Op deze verdieping is veel bergruimte aanwezig.

Kenmerken: - Charmante twee-onder-een-kapwoning in rustig hofje - Kantoorruimte aan huis - Moderne keuken (2017) met inbouwapparatuur - 5 slaapkamers - Recent (2022) vernieuwde badkamer - Schilderwerk buiten eind 2023 - Tuin met veel privacy - Energielabel A

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 563

Overige

Perceel oppervlakte 240
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 563

Overige

Perceel oppervlakte 240
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij