Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN PRAKTISCH APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD

Ben je een starter, alleenstaande of een koppel op zoek naar een fijn instapklaar appartement in de binnenstad? Dit appartement biedt een praktische woonruimte, een eigen parkeerplaats en een zonnig dakterras. Gelegen in het hart van de stad met het openbaar vervoer binnen handbereik, een ideale plek om je thuis te noemen.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ:

Ideaal voor starters: Een compact en handig ingedeeld appartement.
Eigen parkeerplaats: Geen zorgen over parkeren in de drukke binnenstad.
Locatie in het centrum: Alle gemakken van de stad binnen loopafstand.
Openbaar vervoer nabij: Reis gemakkelijk naar waar je ook heen wilt.
Dakterras op het zuidwesten: Geniet van de middag- en avondzon.

EEN COMFORTABEL APPARTEMENT MET ALLES BINNEN HANDBEREIK

Dit appartement van 48 vierkante meter is slim ingedeeld en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel leven. De woonkamer is licht en biedt ruimte om te ontspannen. De open keuken is functioneel en biedt de mogelijkheid om gezellig te koken en eten.

De slaapkamer is een rustige plek om te ontspannen en de badkamer is voorzien van een douche en de nodige voorzieningen. Het appartement is voorzien van praktische opbergmogelijkheden.

LEVEN IN DE STAD

Het wonen in de binnenstad brengt de levendigheid van de stad dichtbij. Winkels, restaurants en culturele activiteiten zijn allemaal op loopafstand.

Met de eigen parkeerplaats heb je altijd een plek voor je auto en het openbaar vervoer maakt de stad verder bereikbaar. Het dakterras is een fijne plek om buiten te zijn en te genieten van de zon.

EEN UITNODIGING OM TE BEKIJKEN

Dit appartement is een goede kans voor wie op zoek is naar een eigen plek in de binnenstad. Het is praktisch, comfortabel en biedt een eigen buitenruimte. Het afgesloten complex beschikt over een liftinstallatie tot de derde verdieping. Er bevindt zich een berging in de onderbouw en je beschikt over een eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats is gelegen op het afgesloten terrein achter het complex.

OMGEVING

Je woont hier in het centrum van Apeldoorn met alle voorzieningen op loopafstand, waaronder twee grote supermarkten, Station Apeldoorn, een gezellig winkelgebied en een gevarieerd horeca-aanbod. Ook zijn de snelwegen (A1 en A50) in minder dan 10 minuten te bereiken. 

BEKIJK HET ZELF

Zie je jezelf al wonen in dit fijne appartement? Neem de stap en plan een bezichtiging via onze website. Dit is je kans op een eigen plek in de binnenstad. Maak van dit appartement jouw thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 161

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 161

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn