Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek uw toekomstig droomhuis met ongekende mogelijkheden in Brakel, waar traditionele charme en een veelbelovende toekomst samenkomen. Deze karakteristieke jaren '30 woning, gelegen in een rustige straat, wacht op iemand met visie om haar ware potentieel te onthullen. Met een royale tuin, kelder en diverse schuren biedt dit pand de ideale basis voor ruimtelijk en sfeervol wonen.
Unieke kenmerken en mogelijkheden:
Karakter en Ruimte:
De entree aan de zijkant verwelkomt u in een woning rijk aan karakter. De prachtige eetkeuken, compleet met een vrijwel nieuwe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, biedt een warm hart voor het huis. De aangrenzende woonkamer, met zijn plavuizen vloer en houtkachel, straalt een gezellige sfeer uit. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.
Flexibele indeling:
Een ruime kelder onder het opkamertje, toegankelijk vanuit de woonkamer, belooft uitstekende opbergmogelijkheden of zelfs een elegante wijnkelder. De eerste verdieping, bereikbaar via een trap in de woonkamer, beschikt over een slaapkamer, een open ruimte voor verdere inrichting.
Buitengewoon buitenleven:
De grote tuin, voornamelijk gelegen aan de achterzijde en bereikbaar via een elektrisch toegangshek, biedt privacy en ruimte voor ontspanning.
De tuin heeft de mogelijkheid om tot 200m² aan bijgebouwen (met een dakgoothoogte van 3,5 m. en een nokhoogte tot 6 m.) te realiseren. Hiermee kunt u uw droomwoning compleet maken. Denk daarbij aan een bed- and breakfast, bedrijfsruimte of een mantelzorgwoning. De woning heeft een eigen oprit die ruimte biedt aan meerdere auto’s.
Locatie en levenskwaliteit:
Gelegen in het schilderachtige Brakel, omgeven door de rijke natuur en cultuurhistorie van de Hollandse Waterlinie, kasteel Loevestein en landgoed Brakel, biedt deze woning niet alleen een prachtige woonomgeving maar ook een gemeenschap met een rijk verenigingsleven en alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik.
Wat deze woning bijzonder maakt:
• Gelegen in een levendige gemeenschap met uitstekende voorzieningen en prachtige natuur.
• De basis is gelegd: nieuwe elektra, nieuwe keuken en een badkamer
• Ongekende mogelijkheden voor personalisatie en afwerking naar eigen smaak.
Dit is een zeldzame kans om te wonen in een huis dat groeit met uw dromen en ambities. Bent u klaar om uw stempel te drukken op deze woning met onbegrensde potentie? Het Open Huis is gepland op vrijdag 12 april van 14.00 - 16.00 uur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 471
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 940
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 2
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 471
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 940
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 2
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Waterpoort Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Brakel

Wooninfluencers

Laden..