Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een leuke locatie, vlakbij het gezellige centrum van Nijkerk ligt deze fraaie en uitgebouwde middenwoning met een verzorgde tuin en een veranda. De woning is een aantal jaren geleden ruim 4 meter aan de achterzijde uitgebouwd, hierdoor is een grote woonkeuken ontstaan, ook is de gehele begane grond vloer destijds vervangen voor een geïsoleerde betonvloer. De huidige eigenaren hebben er een prachtige luxe Miele design-woonkeuken met Bosch inbouwapparatuur met eetkamer van gemaakt! Tevens zijn er na 2023 maar liefst 15 zonnepanelen geplaatst en is het voegwerk in 2023 gestraald, gevoegd en geïmpregneerd.

De woning is gelegen nabij het centrum, uitvalswegen, scholen en sportvoorzieningen. Door de uitstekende ligging en goede afwerking zal deze woning bij veel mensen in de smaak vallen.

Bouwjaar 1955. Woonoppervlakte 102 m². Perceeloppervlakte 173 m². Energielabel A.

Indeling Begane grond: entree, hal met meterkast en trapkast, toiletruimte met wandcloset. Sfeervolle woonkamer met ensuite deuren naar de woonkeuken. Er ligt een nette pvc vloer en vloerwarming in, in zowel de woonkamer als de woonkeuken. De wanden zijn strak afgewerkt. Door de uitbouw is er een ruime woonkeuken ontstaan. De 2 lichtkoepels zorgen voor veel extra daglicht, tevens bevinden zich hier openslaande deuren naar de achtertuin. De prachtige luxe keuken (2018) is de echte eyecatcher van deze woning! Uiteraard is deze voorzien van de nodige apparatuur, waaronder een inductiekookplaat met inbouw afzuigsysteem, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en magnetron. Er is in de woonkeuken natuurlijk ook nog de mogelijkheid om een sfeervolle eethoek te plaatsen zoals de huidige eigenaren ook hebben gedaan. Achter de woonkeuken bevindt zich een speelkamer waar tevens ook de wasmachineaansluiting is. Uiteraard kan deze goed geïsoleerde ruimte ook in gebruik worden genomen als werkkamer.

De verzorgde achtertuin, gelegen op het oosten, is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, borders met beplanting, een (kunst)gazon en een fraaie overkapping waar kan worden genoten van heerlijke zomeravonden. Ook is er een achterom aanwezig. Tevens is er een aangebouwde houten berging voorzien van elektra.

Eerste verdieping: Via de overloop bereikt u drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde van de woning zijn gelegen. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en kunststof kozijnen en hebben een nette vloer- en wandafwerking.

Tweede verdieping: royale bergzolder, te bereiken via een vlizotrap op de overloop. Op deze bergzolder is de opstelling van de CV ketel, Nefit (2009). Het is mogelijk om een vaste trap te plaatsen naar de bergzolder.

Toegevoegde waarde: -Sfeervolle woonkamer met kamer ensuite deuren -Grote en luxe woonkeuken met 2 lichtkoepels -Geïsoleerde speel- of werkkamer op de begane grond -Drie slaapkamers en een grote bergzolder -15 zonnepanelen aanwezig -Grote veranda in de verzorgde achtertuin -Nabij het centrum en overige voorzieningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 389

Overige

Perceel oppervlakte 173

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 389

Overige

Perceel oppervlakte 173

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij