Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een ruim en centraal gelegen appartement? Dit appartement, gelegen op de derde verdieping van een klein complex, is misschien wel precies wat u zoekt!

Het appartement is gelegen op een hoek, waardoor er een extra zijraam aanwezig is en dat betekent maar één ding: nog meer natuurlijk licht om van te genieten! Stap binnen en laat u verrassen door de ruimte. De woning heeft een lichte woonkamer, een zonnig balkon op het zuidoosten met vrij uitzicht, een aparte keuken en drie slaapkamers.

Op de begane grond bevindt zich de afgesloten entree met intercominstallatie, brievenbus- en bellenplateau en toegang tot de bergingen. Tevens is het complex voorzien van een liftinstallatie. Deze woning ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Nijkerk, het gezondheidscentrum, het NS-station en overige voorzieningen, dus u bent altijd in de buurt van alles wat u nodig heeft. En laten we de garage niet vergeten (apart te koop en niet bij de vraagprijs inbegrepen!), een waardevolle toevoeging voor het gemak van het parkeren of het opslaan van uw spullen. Daarnaast is er een inpandige berging op de begane grond aanwezig.

Bouwjaar 1967. Woonoppervlakte 95 m². Energielabel C.

INDELING

3e verdieping: via de overdekte galerij komt u bij de entree van de woning. Vanuit de hal met meterkast, heeft u toegang tot de ruime slaapkamer. In deze slaapkamer is een wastafel aanwezig. De tussenhal geeft toegang tot de overige vertrekken.

De ruime keuken heeft een rechte opstelling. In deze afgesloten ruimte is voldoende plaats voor een eettafel. Ook vindt u hier de CV-ketel (Atag, 2020). Vanuit de lichte en riante woonkamer heeft u fraai uitzicht. Voor de zonnige dagen is er een elektrisch zonnescherm aanwezig. De ramen zijn voorzien van dik isolatieglas, om geluiden van buitenaf te dempen. Via de loopdeur in de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon. Hier kunt u genieten van veel privacy en het weidse uitzicht. Het balkon is maar liefst 4.60 meter lang. Ook hier is een uitvalscherm aanwezig, zodat u ook schaduw kunt creëren.

De overige twee slaapkamers grenzen aan de balkonzijde. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Hier is ook de wasmachineaansluiting te vinden. Naast de badkamer is de aparte toiletruimte te vinden.

Wat dit appartement extra aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid tot het bijkopen van een garagebox. Deze bereikt u via de Oranjelaan. Ook heeft u voor de garagebox nog de mogelijkheid om een auto te parkeren.

BIJZONDERE KENMERKEN: • Groot appartement met garage en berging • Lichte woonkamer met toegang tot balkon • Buitenzonwering aanwezig • Voorzien van drie slaapkamers • Op loopafstand van het centrum en het ns-station • De garage is apart bij het appartement te kopen en is dus niet bij de vraagprijs inbegrepen • Servicekosten bedragen € 227,- + € 12,10 voor de garage • Voorzien van een lift en videotelefoon • Let op! Minimale leeftijd 55+

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 306

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 306

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij