Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de karakteristieke Dorpssingel, moderne en zeer royale halfvrijstaande woning (bouwjaar 2018) met vrijstaande garage, gelegen in het centrum van Beuringen nabij de fraaie Sint Corneliuskerk op loopafstand van alle denkbare voorzieningen.

Bouwjaar: 2018 Woonoppervlak: 189 m2 (woonhuis) Externe bergruimte: 21 m2 (garage) Inhoud woonhuis: 734 m3 Perceeloppervlak: 306 m2

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: dorpssingel3a.nl

LIGGING

Wonen in Beuningen In Beuningen is het plezierig wonen. Beuningen biedt een aangename landelijke omgeving met veel water en groen. Kenmerkend is ook de natuurlijke omgeving van de Waal met zijn uiterwaarden en slingerende dijken. In dit weidse en grotendeels nog ongerepte gebied kunnen fietsers en wandelaars hun hart ophalen. Daarnaast kent het centrum van Beuningen een grote diversiteit aan winkels. In het centrum bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor cadeaus, kleding, schoenen, boeken en huishoudelijke artikelen kunt u prima in het centrum van Beuningen terecht. Voorzieningen als de bibliotheek, het dorpshuis, diverse horecagelegenheden, kerken, artsen- en tandartspraktijk, apotheek en dienstverlenende instellingen bevinden zich ook in het centrum. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het dorp goed te bereiken. Beuningen grenst aan Nijmegen (10 autominuten) dus het sociale en culturele leven van deze stad ligt voor de inwoners van Beuningen binnen handbereik.

INDELING

Begane grond: Via de voortuin met tuinmuur te bereiken entree. Ruime hal met meterkast, toiletruimte met een vrij hangend toilet en fontein, trapkast met de nodige bergruimte Aan de voorzijde een fraaie keuken met een gezellig schiereiland met bar en alle inbouwapparatuur (Siemens), te weten inductiekookplaat met 5 zones, afzuigkap, combi magnetronoven, close-in boiler, koelkast en vaatwasser. Tevens hier voldoende ruimte voor een grote eettafel. L-vormige woonkamer met keurige PVC vloer, airco en grote schuifpui naar de achtertuin op het zuid-oosten. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers, badkamer en toilet. Toiletruimte met een zwevend closet, 3 slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde over de gehele breedte. De master bedroom heeft een airco. Badkamer met fraaie wandafwerking van beton ciré, met ruime inloopdouche met handdouche en regendouche en twee zeer modieuze wastafels.

Tweede verdieping: Middels vaste trap is de enorme open zolderruimte met 2 dakkapellen te bereiken. Ook hier is een airco aanwezig. Met behoud van veel bergruimte kunnen hier met gemak nog 2 slaapkamers worden gerealiseerd. Ook de technische installaties (gasgestookte Combiketel, unit mechanische ventilatie en wasmachine-aansluiting) zijn hier geplaatst.

Tuin: Achtertuin met terrassen, borders met vaste planten en overkapping (ca. 25 m2). Tevens een houten garage (ca. 20 m2) met elektra en plat dak.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

KENMERKEN:

- Vrijwel nieuwe woning op gewilde locatie - Energielabel A - 20 zonnepanelen - Twee parkeerplaatsen op eigen terrein - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 734

Overige

Perceel oppervlakte 306

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 734

Overige

Perceel oppervlakte 306

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars