Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN IDEALE START AAN KRUIZEMUNTSTRAAT 1089
Op zoek naar een comfortabele woning in een kindvriendelijke buurt? Dit huis in De Mheen biedt jonge gezinnen en starters een perfecte basis om een thuis te creëren. Met praktische ruimtes, een frisse afwerking en een zonnige tuin is dit de plek waar je toekomst kan beginnen.

DE KERN VAN COMFORT EN GEMAK
- Verzorgde Afwerking: Een huis dat klaar is voor bewoning zonder extra kluswerk.
- Vier Slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin of voor een thuiswerkplek.
- Kindvriendelijke Buurt: Een omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen.
- Open Keuken: Een moderne ruimte die uitnodigt tot samen koken en eten.
- Zonnige Tuin: Een fijne buitenruimte met optimale ligging voor de zonliefhebber.

EEN HUIS DAT PAST BIJ JOU
De woonkamer, met veel daglicht, is een fijne plek om te ontspannen. De open keuken staat centraal in het huis en nodigt uit tot gezellige etentjes en ontbijtmomenten met het gezin.

De betegelde badkamer dat in een lichte en neutrale kleurstelling is opgesteld is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en een tweede toilet.

Met drie slaapkamers op de eerste verdieping en de vierde slaapkamer op de tweede verdieping heeft iedereen zijn eigen plek. De CV-ketel en de aansluiting voor het witgoed bevinden zich eveneens op de tweede verdieping.

Vanuit de keuken krijg je toegang tot de nette tuin. De tuin is gelegen op het zuidoosten en is grotendeels betegeld, voorzien van een zonnescherm. Daarnaast beschik je over een ruime schuur achterin de tuin waaruit je snel de parkeergelegenheid kunt bereiken. 

EEN THUIS VOOR NU EN IN DE TOEKOMST
Dit huis in De Mheen is een solide basis voor iedereen die op zoek is naar een eigen plek. De verzorgde afwerking, de vier slaapkamers, de veilige buurt, de open keuken en de zonnige tuin maken het een ideaal thuis voor jonge gezinnen en starters.

OMGEVING
De woning heeft een fijne ligging in de wijk De Mheen. Dit is een ruim opgezette wijk waar het prettig en rustig wonen is. Op loopafstand van de woning tref je diverse basisscholen, sportvoorzieningen, speeltuintjes en het prettige winkelcentrum de Mheen voor alle dagelijkse boodschappen. De woning is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Spring je op de fiets, dan ben je in een minuut of 10 in het centrum. 

NEEM DE VOLGENDE STAP
Ben je geïnteresseerd in dit huis en zie je jezelf hier al wonen? Neem dan de volgende stap en plan een bezichtiging in. Bezoek onze website en ontdek of dit huis in De Mheen jouw nieuwe thuis kan worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn