Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN HARTJE HET LOO
Ideaal voor duo's en zij die comfortabel en zonder zorgen willen wonen: dit ruime appartement is een harmonieuze mix van gemak en rust. Met het paleis Het Loo als uw buurman geniet u van een uniek stukje Nederland, gecompleteerd door een praktische lift en een recente opfrisbeurt.

BELANGRIJKE KENMERKEN
- Een woonoppervlakte van 89 m² geeft u alle ruimte.
- Een verzorgde binnentuin biedt een vredig groen toevluchtsoord.
- Deels vernieuwd voor een frisse en hedendaagse uitstraling.
- Uitzicht op het koninklijke Het Loo voegt een bijzondere dimensie toe.
- Lift aanwezig voor comfort en gemak op elke leeftijd.

HET GEVOEL VAN THUIS
Stap binnen in een wereld waar comfort ontmoet wat het oog wil. Dit appartement verwelkomt u met open armen, ruimte en licht. De woonkamer is een zonnig hart met ramen die uitkijken over de pracht van Het Loo. Uw balkon, gelegen op het zuiden, is de perfecte plek voor een relaxmoment met uitzicht op de ontwakende natuur.

De binnentuin is uw persoonlijke stukje natuur. Een plek waar rust heerst en u zich terug kunt trekken uit de drukte. Het gedeeltelijk gerenoveerde appartement mengt oude charme met modern comfort, zodat u zich direct thuis voelt. De keuken is een uitnodiging om te koken en de twee slaapkamers zijn rustige, persoonlijke ruimtes.

De aanwezigheid van een lift biedt toegankelijkheid en gemak voor de toekomst. Zo blijft uw thuis ook in de komende jaren comfortabel en bereikbaar.

KORT SAMENGEVAT
Ontspan in 89 m² woongenot met een zuidelijk gelegen balkon dat licht en warmte binnenbrengt. De twee slaapkamers zijn rustgevend en veelzijdig, en na een recente opfrisbeurt voelt elke ruimte als nieuw. De lift en de binnentuin brengen gemak en natuur binnen handbereik, terwijl u geniet van het unieke uitzicht op Het Loo.

NEEM ACTIE
Ervaar het zelf: de ruimte, de rustige omgeving, het gemak van de lift en het daglicht dat uw balkon vult. Bent u klaar om deze stap te zetten en uw nieuwe thuis in Het Loo te vinden? Neem de stap, bezoek onze website en plan uw bezichtiging. Uw toekomstige thuis wacht op u.

Het betreft een voormalige huurwoning waarbij de overdracht dient plaats te vinden via de projectnotaris. Informeer naar de overige voorwaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 295

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 295

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn