Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Midden in het dorp Vlagtwedde (het hart van Westerwolde) is aan de Schoolstraat 29 een voormalige winkel/bedrijfspand te koop. Dit object biedt - ook vanwege de ruimte - een scala aan mogelijkheden aan de doe-het-zelver, ZZP-er of ondernemer met een eigen bedrijf.

In het voorhuis dat oorspronkelijk is gebouwd in 1885 is de woonruimte.
In het achterhuis (30 x 15 m) met steensmuren en traditionele gebinten waren de winkel en het magazijn. Thans is dit opslagruimte met daarin een aardappelbewaar-koelcel met mechanische koeling. Het achterhuis heeft twee grote baanderdeuren.
Verder is er een opslagschuur (15 x 22 m) gebouwd in 2000 met stalen spanten en volledig dicht gemaakt met geïsoleerde sandwichpanelen. Deze schuur heeft grote opslagcapaciteit en een afgetimmerde ruimte voor de opslag van producten. De opslagschuur heeft overhead deur en een loopdeur.
Dan is er nog een werktuigenberging (15 x 20 m), in 1992 gebouwd met stalen spanten, damwand profielplaten en een dak van ABC golfplaten, die momenteel in gebruik is als machinestalling en opslag.

Indeling voorhuis: Hal/entree, meterkast, gang, woonkamer (6,5 x 5 m) met open haard, 2 slaapkamers, toilet, badkamer met douche en wastafel, keuken met keukenblok en inloopkast, bijkeuken met zijingang en inbouwkast. Vaste trap naar boven naar de overloop met slaapkamers.

Het erf is verhard met klinkers en biedt veel mogelijkheden voor opslag of verdere uitbreiding. Het perceel is eventueel ook uit te breiden met extra grond. Het perceel is toegankelijk via mandelig pad/oprit.

Er is geen onderzoek gedaan naar herontwikkeling. De verkoper geeft de potentiële koper alle ruimte voor planverkenning.



Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1885
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1885
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 350

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 4250
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2000
Aantal slaapkamers 4

Fikkert Agra-Vastgoed

Vosheugte 1
9435TE Bruntinge (Drenthe)
T: 0593-552254
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Schoolstraat in Vlagtwedde?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis