Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aangeboden namens opdrachtgever:
Een prachtig 19e eeuws boerenerf met authentieke gebouwen, gelegen in een kleine gemoedelijke buurtschap nabij de kern van het dorp Siddeburen in de Groninger Woldstreek.
Fraaie vergezichten worden gecombineerd met lommerrijke en beschutte plekken waarbij 2 ha land tot uw beschikking staat. Momenteel in gebruik als paarden- en schapenhouderij. Rondom de boerderij ligt een parkachtige tuin met borders, gazon en zelfs een boomgaard met appels, peren en klein fruit.
De laan vanaf de openbare weg is van landgoedallure met een smeedijzeren hek en fraaie leilindes. Centraal op het perceel ligt de qua architectuur streekeigen boerderij met een eind jaren 70 gebouwde stal. Momenteel met een agrarische en maritieme bestemming. Deze dubbele bestemming is heel bijzonder en biedt u optimale mogelijkheden.

Begane grond: Van uit de grote centrale hal met parket en een rustieke eiken trapopgang heeft u toegang tot vele vertrekken van deze boerderij, bijzonder is de woonkamer (ca. 30 m2) met de veelheid aan lichtinval gecombineerd met vrije uitzichten over de landerijen. Een openhaard maakt deze ruimte voor u compleet.
De moderne inbouwkeuken met alle gemakken is gesitueerd tussen de woonkamer en de eetkamer en biedt u een fraaie blik over een groot gedeelte van de tuin. De eetkamer is voorzien van dubbele openslaande deuren naar het terras, welke is gelegen op het zuiden.
De badkamer is voorzien van vloerverwarming, ligbad, separate douche en vaste wastafel, bereikbaar vanuit de hal en vanuit de zeer ruime ouderslaapkamer. Ruim toilet. Droge mooie ruime kelder.
Door de centraal gelegen gang naar achter bereikt u enerzijds de bijkeuken voor uw witgoedopstelling en anderzijds het kantoor, welke genoeg ruimte biedt voor 2 werkplekken.
De aanwezige schuurruimte biedt u bergingsmogelijkheid en de toegang is via brede z.g. BAANDER deuren.

Een vide/overloop met toegang tot twee slaapkamers, een hobbyruimte en veel bergruimte.

Bijgebouwen:
Een (voormalige) stal afm. ca. 10 x 15 meter, welke nu in gebruik is als bedrijfsgebouw, is geschikt voor vele doeleinden. Krachtstroom met mogelijkheid tot 3 x 63 ampere. Een garage met carport en berging staat tevens tot uw beschikking.

Authentieke uitstraling met modern wooncomfort, gecombineerd met een unieke dubbele bestemming maakt het object bijzonder.

Graag nodigen wij u uit kennis te nemen van dit unieke object.
Uw aanspreekpartner ten aanzien van dit object is de heer Willem Reilink.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere woon- en werkwensen, maak geruik van onze brede kennis van dit object en de ervaring in het gebied van Drenthe tot aan het Groninger Wad.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1895
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1895
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 800
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 27200
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Reilink Vastgoed - Siddeburen

Lougpadje 15
9628AD Siddeburen (Groningen)
T: 0598 - 43 29 20
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Eideweg in Siddeburen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis