Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONINGEN ZIJN GELEGEN IN DUITSLAND, MAAR WORDEN BIJ FUNDA.NL TOCH WEERGEGEVEN BIJ UW ZOEKOPDRACHT OMDAT DEZE OBJECTEN ZICH BINNEN EEN STRAAL VAN 5 KM VAN DE NEDERLANDSE GRENS BEVINDEN.
INDIEN U NIET OP ZOEK BENT NAAR EEN WONING IN DUITSLAND VERONTSCHULDIGEN WIJ ONS VOOR UW ONGEMAK.

Twee riante in 2015 volledig gerenoveerde en gemoderniseerde woningen voor de prijs van een. De vraagprijs is dus voor het gehele perceel met 2 nieuwe woningen.
50 meter over de grens in Duitsland.
Afmeting per woning 12 bij 14 meter

Aan een rustige weg gelegen vrijstaande dubbele woning in de natuurrijke omgeving van Bourtanger Moor. Adres Grunerweg 13, op de grens bij Bourtange. 5000 m2 grond en 300m2 woonoppervlak. Een uitermate geschikte woning voor twee grote gezinnen of bewoning met een B&B of een ruimtevragende hobby aan huis. De komende jaren heeft u geen onderhoud, de woningen zijn volledig nieuw en nog nooit bewoond geweest. Bijzonder zijn de grote leefkeukens met ruime doorgang naar de kamer en openslaande deuren naar het zonneterras. Woningen met veel lichtinval en zeer ruime vertrekken. Het is voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ glas, centrale verwarming in alle vertrekken.

Tezamen hebben deze woningen 2 royale woonkamers/leefkeukens, 7 grote slaapkamers , 2 toiletten en 2 grote badkamers met ligbad . Onder de woning is een ruime kelder. Twee aparte ingangen met een gedeelde ruimte die beide woningen met elkaar verbind. In deze gedeelde ruimte is een washok met een nieuwe CV ketel en een ruimte voor een sauna. Beide woningen hebben een badkamer met een apart toilet op de beganegrond.

Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een nieuwe dubbelde garage en/of schuur.

Voorzieningen nabij, supermarkt op 5 autominuten, centrum van Leer en Winschoten op 15 autominuten. De stad Groningen op 30 autominuten. In de omgeving natuurgebied Bourtange, vesting Bourtange en diverse bossen o.a. zeer geschikt om paard te rijden.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 18

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 600
Inhoud woonhuis 2000
Aantal verdiepingen 2

Overige

Landhuis Ja
Perceel oppervlakte 5000
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 10
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

MakelaarsOffice B.V.

Poortweg 6
2612PA Delft (Zuid-Holland)
T: 0882331133
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Grunerweg in Bourtange?