Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de Hoofdweg 76 in Siddeburen bieden wij te koop aan, een riante gezinswoning. Voorheen in gebruik geweest als bankgebouw met dienstwoning. De woning is ingedeeld als woonhuis met mogelijkheden voor kantoor aan huis. Tevens is de verdieping ingericht als Bed & Breakfast verblijfsruimte en heeft de B&B altijd een goede verdienste opgeleverd. Deze woning staat aan de doorgaande weg van Siddeburen naar Hellum waar ook de uitvalswegen naar de A7 en N33 dichtbij ziijn. Tevens zijn de openbaar vervoer voorzieningen van en naar de stad Groningen uitstekend te noemen. Voorzieningen op allerlei gebied en het winkelaanbod is in Siddeburen zeer goed te noemen. De woning is levensloopbestendig te noemen want de badkamer en twee slaapkamers zijn gesitueerd op de begane grond. Achter het huis een schuur/garage met een tuin waarin privacy een rol speelt. Tevens terrassen naast en achter het huis. Een grote woning met mogelijkheden die u moet gaan zien. U bent welkom voor een bezichtiging.

Hal/entree (13m²) met plavuizen met toegang tot de vedieping, kantoor, badkamer en sauna. Het kantoorgedeelte, met erker, heeft een grote inbouwkast met glas-in-lood ramen. De sauna (4,5m²) is weliswaar buiten gebruik maar is functioneel. De badkamer van 9 m² is voorzien van bad, douche-cabine, vaste wastafel, verwarming en toilet en is volledig betegeld.
De grote kamer van 40 m² heeft veel lichtinval, heeft een houten parketvloer en voorzien van een open haard met goede rookkanaal.
In de achter-entree/tochtportaal (5,5m²) is de opstelplaats van de CV installatie (HR combi, Remeha Quinta). De achterhal van 6,5 m² biedt toegang tot de twee slaapkamers, de kelder, de keuken en een kast voor de witgoedopstelling. De twee slaapkamers zijn beide 12 m² groot. De kelder (5m²) is betegeld en droog met een diepte van 1.30m. De keuken met hoekopstelling van 11 m² is nog van recente tijd en voorzien van vaatwasser, koeler, oven, 4 pits-gascomfoor met afzuiging; de vele onder-, en bovenkastjes en lade's completeren de keuken.
Achter het huis een ruime garage/schuur met kanteldeur en loopdeur. afmetingen 8 x 5 = 40 m².

Middels kwartslag hardhouten open trap toegang tot de verdieping, vide/overloop van 18 m² (lichtinval middels dakramen) met toegang tot de twee slaapkamers van 20m² en 16m², toilet met fontein (1,8m²) en een aparte wasgelegenheid van 2,5 m² met vaste wastafel. Tevens twee inloopkasten cq zolderberging ( 2m² en 7 m²). De slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gesitueerd met vaste kasten. Deze verdieping is altijd in gebruik geweest voor B&B aktiviteiten welke het hele jaar door goed bezet was.

Voorzijde is ingericht als een siertuin met haagjes.
Rechts toegangpad naar de voordeur.
Links een lange oprit naar de garage.
Achterzijde is ingevuld met (besloten) terrassen, gazon en borders en struikgewassen
In de achtertuin is nog een tuinhuisje met overkapping van ca. 9 m geplaatst.

De woning is geen monument maar is wel geplaatst op de erfgoedlijst van de gemeente Midden-Groningen als karakteristiek en beeldbepalend.
Dit pand is in het verleden in gebruik geweest als bankgebouw.
Laatstelijk geschilderd, aan de buitenzijde, in 2016.
Er zijn nieuwe zinken dakgoten geplaatst in 2013.
Aarbevingsschade aan de buitenzijide is volgens rapportage hersteld.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1924
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1924
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 650
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 300
Energielabel G
Garage opp 40
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 713
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2006
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Reilink Vastgoed - Siddeburen

Lougpadje 15
9628AD Siddeburen (Groningen)
T: 0598 - 43 29 20
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoofdweg in Siddeburen?