Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Houdt u van wonen in en sfeervolle moderne woonwijk, nabij natuurgebieden, op fietsafstand van scholen, winkels en overige voorzieningen en een Q-liner bushalte in de buurt? Dan is dit uw kans!
Er zijn namelijk een aantal bouwrijpe kavels beschikbaar gelegen in deelgebied 'De Hoven' van de fraaie, duurzame woonwijk Oostindie. Dit deel van de wijk is zeer ruim van opzet. Alle kavels, van rijwoningen tot vrijstaande woningen, hebben een extra grote tuin. Het gebied krijgt een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. De kavels variëren van 682 tot 1023 m².
Kortom: heerlijk, sfeer- en stijlvol wonen. Voor een uitgebreide omschrijving en/of bestemmingsplanvoorschriften kunt u kavelpaspoorten downloaden via www.woneninleek.nl.
Informeert u vrijblijvend naar beschikbaarheid en optiemogelijkheden.
Koopsom vanaf € 135.300,-- v.o.n.
Leekster erfpacht: goedkoper wonen in Leek
Iedereen die een nieuwe woning koopt of laat bouwen in de gemeente Leek kan kiezen tussen kopen of pachten van de bijbehorende bouwgrond. Erfpacht is mogelijk bij alle woningbouwkavels die door de gemeente Leek worden uitgegeven. Of u nu een zelf een nieuwe woning wilt realiseren of een nieuwe woning koopt van een projectontwikkelaar, de keuze is vrij.
Met de Leekster erfpachtvariant is de erfpachtcanon (jaarlijkse huur) voor een lange periode duidelijk: u weet waar u aan toe bent! Ook biedt dit voldoende zekerheid voor een bank om een hypotheek te kunnen verstrekken over de koopsom van de woning zelf. Daarnaast kunt u elk jaar besluiten om alsnog de kavel te kopen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Als u uw woning in de toekomst verkoopt, kan de koper kiezen om de grond te kopen of ook te pachten. Meer informatie op www.woneninleek.nl

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Longkruid in Leek?

Aangeboden door:

Bruining en De Reus Makelaars

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier