Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Recreëren in een oase van groen nabij het stadscentrum van Groningen.

Deze vrijstaande houten tweekamer recreatiewoning is gebouwd in 2005 en ligt op 440 m² eigen grond. De woning is v.v. een aangebouwde houten berging, vrijstaande schuur, een kippenhok en tuin.

Complex Bruilweering De recreatiewoning maakt deel uit van het volkstuincomplex Bruilweering gelegen aan de zuidwestelijke buitenrand van de stad Groningen. Het complex is o.a. vanaf de Ter Borchlaan bereikbaar. Binnen het volkstuincomplex Bruilweering valt het perceel onder "Tuindersvereniging Veenlust". De woning ligt aan de zuidelijke rand van het complex aan de verharde weg.

Ligging De recreatiewoning ligt op een zeer aantrekkelijk locatie t.o.v. het stadscentrum tussen het Stadspark en de zuidwestelijke stadswijk Piccardthof. De woning ligt nabij de recreatiegebieden Hoornseplas en het Hoornsemeer en het natuurgebied Onlanden. Het is een zeer gewilde omgeving waar het rustig wonen is en waar ook uitstekend kan worden gerecreëerd en kan worden gesport. Allerhande stadse voorzieningen liggen in de directe nabijheid. Het stadscentrum is per fiets uitstekend bereikbaar evenals de toegangswegen naar de A7 en de A28.

Indeling recreatiewoning Woonkamer met dubbele openslaande terrasdeuren en open keuken; totaal 16 m². De moderne en lichte keukeninrichting welke is geplaatst in 2016 is v.v. lades, een houten werkblad en losse keukenapparatuur. Slaapkamer 7 m² met semi vast bed v.v. bergruimte. Geheel betegelde badkamer met doucheruimte, wastafel, hangtoilet en wasmachine aansluiting. Verdieping: slaap-/bergzoldertje toegankelijk met een losse trap.

Kenmerken - perceeloppervlak eigen grond: 440 m² - gebruiksoppervlakte wonen: 26 m² - gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 6 m² - gebouw gebonden buitenruimte: 5 m² - externe bergruimte: 5 m² - inhoud: 128 m³ - kamers: 2 - bouwjaar: 2005 (deels hergebruik van materialen)

Nutsaansluitingen - elektriciteit met 5 groepen met aardlekschakelaar keuzemogelijkheid energieleverancier - water middels jaarlijkse verrekening met de Tuindersvereniging Veenlust - riolering

Duurzaamheid - vloer-, muur- en dakisolatie - isolerende beglazing - verwarming middels losse petroleum kachel - warmwater via elektrische boiler

Gebruiksmogelijkheden - bestemming is recreatief gebruik - permanente bewoning niet toegestaan - het gehele jaar te gebruiken

Inventaris Een deel van de inventaris is in de koop inbegrepen. Zie hiervoor de lijst van zaken.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 26
Inhoud woonhuis 128

Overige

Perceel oppervlakte 440

Feenstra ERA Makelaardij

Rijksstraatweg 214
9752BS Haren Gn (Groningen)
T: 050-5347066
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Bruilweering in Groningen?