Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een fijn plekje, gelegen aan de Museumspoorlijn STAR, tref je deze vrijstaande woning aan, gelegen op een perceel van 1444 m2 eigen grond. De woning is voorzien van een slaapkamer en douche op de begane grond en een tweetal slaapkamers op de eerste verdieping. Er zijn diverse bijgebouwen te vinden bij de woning, waaronder een stenen schuur, houten garage en een overkapping waar je heerlijk kunt zitten. De woning zou volledig gemoderniseerd kunnen worden, om zo heerlijk te kunnen wonen met een diepe tuin.

De indeling van de woning is als volgt: hal/entree aan de voorzijde van de woning. Hier heb je toegang tot de voorkamer en de woonkamer aan de zijkant van de woning. De voorkamer, welke ruim 10 m2 groot is, biedt zicht over het straatbeeld en de museum spoorlijn. Aan de zijkant van de woning is een woonkamer te vinden welke uitkijkt op de eigen tuin/oprit. Deze woonkamer is ruim 15 m2 groot.

Vanuit de woonkamer aan de zijkant van de woning is er toegang te verkrijgen tot de slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer is ruim 10 m2 en biedt ruimte aan een vaste kast. Vanuit de woonkamer is nog toegang te verkrijgen tot de kelder. Via de woonkamer kom je in de woonkeuken welke ruim 18 m2 groot is. De keuken is voorzien van een keukenblok in een rechte opstelling en biedt ook weer zicht op de tuin aan de zijkant van de woning.

In de woonkeuken is er toegang te verkrijgen tot de douche. Via de achterste hal is de bijkeuken te bereiken en het toilet. Tevens is hier toegang te verkrijgen tot de oprit/tuin. In de bijkeuken, welke bijna 7 m2 groot is, tref je de CV-ketel aan en de trapopgang naar de (zolder)verdieping.

Op de eerste verdieping zijn een tweetal slaapkamers te vinden, in de huidige situatie. De voorste slaapkamer is ruim 10 m2 groot en voorzien van bergruimte. De tweede slaapkamer is eveneens ruim 10 m2 groot. Beide slaapkamers zijn te bereiken vanaf de overloop. Deze overloop biedt ook weer bergruimte en een kastruimte.

Vanuit de bijkeuken is de (zolder)verdieping te bereiken aan de achterzijde van de woning. Deze (zolder)verdieping is ruim 32 m2 groot en kan naar wens in gebruik worden genomen.

Er is een siertuin voor de woning te vinden, siertuin naast de woning met de ruime oprit naar de bijgebouwen welke naast en achter de woning zijn gelegen. Achter op het perceel is een groot stuk grasveld te vinden welke voor diverse doeleinden gebruikt zou kunnen worden. De bijgebouwen die naast en achter de woning te vinden zijn betreffen een stenen schuur, houten garage, houten schuurtjes en een overkapping naast de woning.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1920
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 136
Aantal verdiepingen 2

Overige

Sold on 2019-09-11
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1444
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Siefkes Vastgoed

Albatrosstraat B 78
9663PR Nieuwe Pekela (Groningen)
T: 0597764001
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Spoorstraat in Stadskanaal?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis