Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een woning vol sfeer, met mooie ruimtes en bomvol authentieke details. De woning heeft een slaapkamer op de begane grond en nog eens vijf op de eerste verdieping. Het totale perceel is 330 m2 groot, waarbij de tuin voornamelijk aan de zijkant van de woning te vinden is.

De indeling van de woning is als volgt: hal/entree over de volle breedte van de woning met toegang tot de woonkamer en de slaapkamer/kantoorruimte op de begane grond. Deze voorste kamer is bijna 10 m2 groot. Aan de andere kant kom je in de woonkamer. Deze prachtige ruime woonkamer is voorzien van een houtkachel, heeft een oppervlakte van ruim 30 m2 en grote raampartijen. Middels een open verbinding kom je in de prachtige woonkeuken, voorzien van een spoeleiland en rechte keukenopstelling. Er is diverse inbouwapparatuur te vinden in de keuken met een 6-pits kooktoestel. Deze keuken is voorzien van een schouw met de mogelijkheid voor het plaatsen van een kachel. Ook tref je hier vaste kasten aan en is dezelfde stijl/sfeer ook hier te vinden.

Vanuit de hal tref je na de slaapkamer een fantastische badkamer aan. Deze badkamer is voorzien van een vrijstaand bad, het toilet en een inloopdouche met wastafel. Als je vervolgens door loopt door de hal kom je bij de bijkeuken met daar tegenover toegang tot de kelder en de woonkeuken. De bijkeuken/wasruimte is voorzien van alle aansluitingen voor het witgoed. Deze ruimte heeft nog een oppervlakte van 15 m2 en heeft een volledig geïsoleerde vloer.

In de centrale hal zijn diverse vaste kasten te vinden en kom je middels een tussendeur bij de achterdeur naar de tuin. In het achterste gedeelte van de hal tref je de trapopgang naar de verdieping aan. Op de overloop is toegang te verkrijgen tot een vijftal slaapkamers. Direct nadat je de trap op bent tref je aan de rechterkant een bijzondere slaapkamer aan met een balkon op het oosten. Deze slaapkamer is ruim 11 m2 groot en heeft dubbele deuren naar het balkon.

Middels een tweede opgang kom je bij de andere vier slaapkamers en in dit gedeelte van de overloop tref je een prachtige balkenstructuur en een dakraam in de nok. De tweede slaapkamer aan de linkerkant is ruim 15 m2 groot en is voorzien van een vaste kast. De derde slaapkamer op de eerste verdieping is bijna 19 m2 groot en heeft schuifdeuren als uniek detail. Hiernaast tref je op de overloop een ruime vaste kast aan.

De vierde slaapkamer is ruim 20 m2 groot, heeft een tweetal dakramen en een tweetal sfeervolle raampjes naar de zijkant. De laatste slaapkamer is de slaapkamer met de vrolijke kleuren. Deze slaapkamer is ook voorzien van een tweetal dakramen en twee sfeervolle raampjes. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van bijna 16 m2. Op de overloop is een net toilet te vinden die ook weer in dezelfde stijl en sfeer is als de rest van de woning.

Aan de achterkant en zijkanten van de woning is de tuin te vinden. Aangezien de woning aan de voorzijde van het perceel staat is de ruimte aan de achterkant en zijkant van de woning qua tuin. De zijkant op de hoek van de straat is het grootste deel en hier kun je heerlijk zitten, evenals op het terras direct achter de woning waar je heerlijk beschut kunt zitten. Naast de woning is ook nog een tuinhuisje te vinden dit tuinhuisje heeft dubbele deuren en is circa 4.5 m2 groot.

Aan de zijkant van de woning, om de hoek, is parkeergelegenheid te vinden en is een schuttingdeur met toegang tot de tuin. Aan de andere zijkant van de woning is een doorgang vanaf de straat naar achteren te vinden met directe toegang tot het tuinhuisje.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek?

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 222
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 330
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja

Siefkes Vastgoed

Albatrosstraat B 78
9663PR Nieuwe Pekela (Groningen)
T: 0597764001
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoofdstraat in Noordbroek?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis