Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Adriaan van Ostadestraat ligt aan de zuidwestkant van de Schilderswijk (een aantrekkelijke woonomgeving westelijk van de binnenstad van Groningen) en grenst deels aan een parkje met vijver. Naast het parkje en de bruisende binnenstad zijn in de (directe) nabijheid van de wijk: het Stadspark, het Noorderplantsoen, winkels, onderwijsinstellingen en het schitterende hoofdstation van de NS. De wijk heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 45 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De dichtstbijzijnde uitvalsweg is in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Op huisnummer 85 bevindt zich het lichte en rustige driekamer-appartement op de vierde woonlaag in een complex dat bestaat uit vier woonlagen, dat toegankelijk is via een gesloten portiek met intercom. In het souterrain achter de portiekdeur heeft het appartement de beschikking over een ruime, eigen berging.
Het appartement beschikt over blokverwarming, recentelijk nieuw aangesloten plaatradiatoren (in de keuken een design radiator) met thermostaat, een recentelijk in de keuken geïnstalleerde Intergas hoogrendementsketel voor de warmwatervoorziening (en mogelijkheid om eventueel de cv op aan te sluiten), grotendeels kunststof kozijnen, dubbele beglazing, een balkon op het zuidwesten en een loggia (inpandig balkon) aan de achterzijde met ruim uitzicht op een goed onderhouden gemeenschappelijke binnentuin, de monumentale watertoren en historische kerktorens van Groningen.

De indeling van dit appartement is na binnenkomst vanuit het gesloten portiek en het lichte trapportaal zonnig, ruim en functioneel te noemen. In de ruime hal van het appartement is in een praktisch meubel een voorziening voor de wasmachine en droger gerealiseerd. Vanuit de hal is toegang tot een recent vernieuwde en moderne badkamer met wastafel, hand- en regendouche achter glaswand met schuifdeur en adequate mechanische afzuiging. Ook het toilet is recentelijk vernieuwd en gemoderniseerd.
In de keuken is ruimte om de eethoek te plaatsen. De keuken is voorzien van een design radiator, oven-gasstel combinatie en in één van de onderkasten ingebouwde vaatwasser. De keuken biedt (net als de vanuit de woonkamer toegankelijke slaapkamer) toegang tot de loggia. Zowel in de woonkamer als in de slaapkamers is de mogelijkheid om een tv of een computer aan te sluiten. Het appartement is in 2020 nog geheel van binnen geschilderd en van nieuwe deursloten voorzien. Het schilderwerk buitenom wordt door de VvE onderhouden.
De vraagprijs van het appartement geldt als vanaf-prijs.

 

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 204
Aantal verdiepingen 1

Overige

Perceel oppervlakte 0
Aantal slaapkamers 2
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Adriaan van Ostadestraat in Groningen?