Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een woning met vele mogelijkheden! Eerlijk is eerlijk de woning is gedateerd maar dat biedt u juist de mogelijkheid om al dan niet in fases er een droomwoning van te maken. De basis staat als een huis en met de mogelijkheden voor uitbreidingen op dit royale kavel liggen er aan de voor-, achter- en zijgevel tal van nieuwe mogelijkheden zoals volledig levensloopbestendig wonen, mantelzorgen, praktijkruimte aan huis, hobbyruimte of het creeren van een moderne woonkeuken.

U kunt dit huis helemaal omtoveren tot een fijne thuishaven, een plek waar u zich thuis voelt en u kunt het naar uw smaak en stijl inrichten. Hier kunt u niet alleen oud worden maar ook oud blijven. Kiest u voor de huidige indeling of zou u alles anders doen? Laat uw fantasie de vrije loop en ga hier helemaal los! We denken in dat geval graag mee in het veranderproces.

Omgeving
De woning is gelegen aan de statige Vijverstraat, (T-splitsing Vijverstraat/Jan Westerlaan/Hinrick van Den Berghestraat). De rustige Vijverstraat is royaal van opzet met veel groen net zoals de door groen omsloten tuin met statige bomen. U woont tussen de basisschool De Vlinder en het voortgezet onderwijs RSG Ter Apel. U loopt met 5 minuten het winkelgebied in met een behoorlijk winkelaanbod waaronder 3 supermarkten. Met 5 min. de andere kant loopt u de bossen in rondom Museum Klooster Ter Apel om eindeloze wandelingen of fietstochten te maken. Waterontspanning op loopafstand bij Moekesgat en een park en waterpartij aan het eind van de straat.
Bushalte nabij en Emmen op ca. 20 min. rijafstand met de auto.
Buiten

De tuin biedt u door zijn begroeiing en bebouwing van het aangrenzend buurperceel (aan de achterzijde) zeer veel vrijheid en privacy. De achtertuin met een diepte van ca. 11 m1 (op het noorden gericht) heeft een transparante lichte overkapping. De Carport is royaal voor het plaatsen van 2 autos op eigen terrein. De inrit wordt afgesloten door een degelijk hekwerk. De inwendige hoogte van de carport is ca. 1,99 m1. De voortuin is ca. 10 m1 diep! En de tuin aan de zijkant vanaf het hoofdgebouw is met bijna 10 m1 aanzienlijk te noemen.
Kortom, een prachtige tuin met mogelijkheden óf om zo te laten. Gaat u voor meer zon of geniet u van de koelte van de bomen en daardoor ook in de woning?

Begane grond royale hal met garderoberuimte. Vanuit de hal is de opgang met een bordestrap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal ook de toegang naar een kelderkast, toilet en meterkast. De woonkamer/eethoek (29,9 m2) wordt onderbroken door een inbouwkachel met gemetselde kolomopbouw. De (gedateerde) keuken (8,6 m2) biedt in de basis al genoeg mogelijkheden voor het plaatsen van een moderne eigentijdse keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een royale bijkeuken (maar liefst 16,3 m2) met aanwezige installatievoorzieningen.

Er is een rechtstreekse verbinding van de bijkeuken naar de royale berging. De stenen berging heeft een vloeroppervlak van 14,8 m2 en is voorzien van 2 openslaande deuren.

1e Verdieping overloop, 4 slaapkamers (resp. 8,5/8,7/10,6/11,7 m2). 1 slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafel. De 2 grootste slaapkamers hebben resp. 1 en 2 inbouwkasten. De (gedateerde) badkamer is voorzien van een wastafel/toilet/douche en natuurlijke ventilatie.

Bijzonderheden
In de kozijnen zit dubbele isolerende beglazing opgenomen m.u.v. de ramen die, typisch voor die tijd, in staal zijn uitgevoerd met enkele beglazing .
Naar bekend is, is er beperkt asbest beplating gebruikt. In de kelderkast, (waarschijnlijk) in de karakteristieke ronde Sterenberg kozijnen in de zijgevel ter hoogte van het trapopgang en het haardkanaal.
Het haardkanaal dient bij voorkeur vernieuwd/verbeterd te worden.

Voor de woning (op het zuiden gericht) staan 2 bomen dicht op de gevel gesitueerd. Voor beide bomen is een kapvergunning aangevraagd. Afhankelijk van het vergunningentraject zullen naar verwachting ten tijde van de verkoopfase de (dode) kastanjeboom voor het woonkamerkozijn en de walnootboom nabij de voordeur worden verwijderd.

Staat van onderhoud
Om de woning goed te beoordelen zijn diverse onderdelen verwijderd (schappen/kasten etc.) en is de woning schoongemaakt. Beglazing is gewassen zodat de kwaliteit goed te beoordelen is. Alles is met regelmaat onderhouden. Schilderwerk is overwegend in redelijke staat hoewel wat onderdorpels inmiddels wel wat aandacht verdienen. Geen verkoopkwastje want u gaat het vast anders doen. Het platte dak van de woning en de laagbouw/carport zijn resp. 2 en 1 jaar geleden volledig vernieuwd en voorzien van isolatie. De HR CV-ketel met warmwatervoorziening van het merk Nefit trendline HRC 30CW5 is van 2017.

De ruimtes worden verwarmd door paneelradiatoren.
De bomen die prominent aanwezig zijn, zijn jaarlijks onderhouden door een specialistisch bedrijf in boomverzorging. Belangrijk uitgangspunt is altijd geweest dat de bomen gezond zijn en geen gevaar voor aangrenzende percelen veroorzaakt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 1

Overige

BouwjaarCV CV-(combi)ketel Merk CV: Nefit Trendline HRC30CW5. Bouwjaar C.V.: 2017.
Perceel oppervlakte 653
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Ligging opmerking aan rustige weg
Aantal slaapkamers 4
Aanvaarding opmerking in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 1

Overige

BouwjaarCV CV-(combi)ketel Merk CV: Nefit Trendline HRC30CW5. Bouwjaar C.V.: 2017.
Perceel oppervlakte 653
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Ligging opmerking aan rustige weg
Aantal slaapkamers 4
Aanvaarding opmerking in overleg

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Vijverstraat in Ter Apel?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 495,--

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Vijverstraat in Ter Apel?