Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TE KOOP AANGEBODEN! Unieke bouwkavel(s) op landelijk locatie! Altijd al met een landelijk karakter willen wonen? Dan bieden wij u in het Westerwoldse dorpje Harpel nu de kans. Op deze kavel(s) kunt u binnen het vigerend bestemmingsplan uw eigen droomwoning ontwerpen en realiseren. Ook heeft u vrije keuze qua aannemer!

De kavels worden verkocht zoals ze er momenteel bij liggen (uiteraard worden de percelen zonder de nu nog aanwezige schapen/dieren en het huidig aanwezig hekwerk opgeleverd), aan de voorzijde van het perceel liggen nog leidingen en/of riolering (ook ten bate en ten behoeve van de bouwpercelen) waarop een ‘Opstalrecht Nutsvoorzieningen op gedeelte van perceel’ ten behoeve van de gemeente Westerwolde is gevestigd.

Uiteraard gelden er vanuit de gemeente Westerwolde ook regels en voorwaarden voor het daadwerkelijk bouwrijp maken van de kavels en het ontsluiten van de kavels op de voorliggende Harpelerweg, mocht u hierover meer informatie wensen dan staan wij u graag te woord hierover.

Vigerende bestemmingsplan (via de website ruimtelijkeplannen.nl): https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1950.BP2004-vs01/r_NL.IMRO.1950.BP2004-vs01.html#NL.IMRO.PT.3386e0c8a97049c9a2c2f637cd1e76b9

Harpel ligt op circa 5 autominuten van het dorp Vlagtwedde met tal van voorzieningen zoals supermarkten, veelzijdige middenstand, sportclubs, horeca, zwembad, basisonderwijs, openbaar vervoer, huisartsen en meer. Verder zijn ook de grotere kernen Stadskanaal, Winschoten, Ter Apel en Veendam hier vandaag goed bereikbaar. Tevens ligt het dorpje prachtig omsloten door landerijen maar ook natuurschoon met o.a. het beekdal van de Ruiten Aa, het oerbos 'Metbroekbos' en het natura 2000 gebied het Lieftinghsbroek zijn op korte afstand gelegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

Tuin Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1115
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Onderhoud buiten goed Ja
Aanvaarding opmerking Per direct

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

Tuin Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1115
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Onderhoud buiten goed Ja
Aanvaarding opmerking Per direct

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaardij Boekelo