Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een heerlijk licht en instapklaar appartement met een zonnig balkon op het zuiden, gelegen in een prachtige groene omgeving.
Dit oorspronkelijke drie-kamer-appartement is gelegen op de derde verdieping van een rustige, nette, goed onderhouden portiekflat en is zowel via een trap als een lift bereikbaar. Er is zijn voldoende openbare parkeerplaatsen. Gelegen in een rustige wijk aan de rand van een park en op 3 minuten fietsen van een winkelcentrum met o.a. twee supermarkten, drogist, bloemenzaak en kapper. De bushalte richting o.a. Centraal Station is 3 minuten lopen. Binnen 15 fietsminuten sta je in de gezellige binnenstad van Groningen. Het recreatiegebied Hoornsemeer is eveneens zeer dichtbij.
Indeling: een met automatische schuifdeuren afgesloten centrale entree met intercom, trappenhuis/lift, eigen entree, T-vormige hal met garderobe (4,5 m2), modern toilet met fonteintje, ruime en lichte woonkamer bestaande uit twee aaneengesloten ruimtes (totaal 30 m2). De moderne half-open keuken (6,5 m2) met een ruim werkoppervlak is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, inbouwoven, inbouwmagnetron en inbouwvaatwasmachine. Vanuit de woonkamer is toegang tot het balkon (9 m2) gelegen op het zuiden, waar het gehele jaar heerlijk uit de wind kan worden genoten van de zon. De toegang naar het balkon kan worden afgesloten met een hordeur. Royale slaapkamer van 14,5 m2 met een extra bergruimte met wasmachineaansluiting en toegang tot de badkamer (3 m2) voorzien van een douche en wastafel. Op de badkamer en de wc na zijn alle ruimtes voorzien van een mooie laminaatvloer met natuurlijk houtmotief. De inpandige berging (7 m2) biedt voldoende bergruimte voor opslag en meerdere fietsen.
Bijzonderheden:
- de woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
- warm water via een elektrische (huur)boiler;
- blokverwarming;
- zonnig balkon op het zuiden;
- een gemeenschappelijke achtertuin;
- uitstekend onderhouden woning met veel lichtinval;
- de bijdrage aan de zeer actieve vereniging van eigenaars bedraagt € 158,- per maand;
- bij de woning hoort een inpandige berging van 7 m2 op de begane grond;
- de woning kan gemakkelijk worden aangepast om een tweede slaapkamer te realiseren.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 206

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 206

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl