Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

GEMODERNISEERD ROYAAL DRIE-KAMER appartement op de BOVENSTE VERDIEPING met MAGNIFIEK UITZICHT richting PATERSWOLDSEMEER en BINNENSTAD.

Dit appartement (Type E) ligt op de bovenste verdieping in het hoofdgebouw van het Servicecomplex Huize Maarwold. Het appartement biedt een werkelijk magnifiek uitzicht op de omgeving met zicht op Eelde en Paterswolde, het Paterswoldse- en Hoornsemeer, natuurgebied De Onlanden en zelfs op de binnenstad van Groningen met o.a. zicht op de Martinitoren. Het appartement is gemoderniseerd en v.v. een keurige keuken- en badkamerinrichting. Het appartement beschikt over een balkon op het westen, over een berging in het souterrain en over een garagebox aan de achterzijde van het complex. Voorts is er een gemeenschappelijke fietsenberging.

Huize Maarwold Huize Maarwold is een modern servicecomplex voor senioren alwaar u zelfstandig woont met mogelijkheid van gebruik van diverse voorzieningen en van een aantrekkelijk activiteitenprogramma. Het complex is goed onderhouden en financieel gezond. Het complex beschikt over een fraai aangelegde tuin en centrale entree en gezellige activiteitenruimte. Huize Maarwold is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A28 en ligt nabij het dorpscentrum.

Comfortabel, veilig en verzorgd Huize Maarwold beschikt over een winkeltje, kapper, fitnessruimte en een eigen keuken. Dagelijks worden maaltijden in eigen huis vers bereid. Bovendien is er een 24-uurs noodhulp en calamiteitendienst.

Indeling appartement Ruime entree/hal met garderobekast v.v. wasmachine aansluiting en warmwaterboiler. De zonnige L-vormige woonkamer met prachtig uitzicht is 41 m2 groot. De aparte keuken is v.v. een L-vormige witte keukeninrichting met ingebouwde twee pits elektrische kookplaat. Er zijn twee zeer royale slaapkamers resp. 22 m2 met grote vaste kastenwand en 20 m2 met een schuifpui met toegang tot het balkon. De moderne geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel met twee kranen, hangtoilet en een designradiator.

Kenmerken - totale woonoppervlak conform opgave Huize Maarwold: 120 m2 - gebruiksoppervlakte wonen conform NEN-norm: 110 m2 - gebouw gebonden buitenruimte: 6 m2 - externe bergruimte: 21 m2 - inhoud: 364 m3 - kamers: 3 - bouwjaar: 1972

Bijdrage Huize Maarwold - eenmalig entreegeld € 5.000,-- - servicekosten 2024: 1 persoon € 1.281,13 / 2 personen € 1.658,20 / bij leegstand € 1.059,25 - bijdrage o.a. incl. dagelijks warme maaltijd, c.v., waterverbruik, boilerhuur, inzamelen en afvoeren huisvuil, glazenwassen, koffie in recreatiezaal, noodhulp- calamiteitenservice door Thuiszorg NNCZ, schoonmaak algemene ruimten, onderhoud gebouw, tuin en terrein, W.A. en opstalverzekering, intercom en personeelskosten.

Bijzonderheden - centrale verwarming middels blokverwarming - warmwater via elektrische huurboiler - airconditioning - kunststof kozijnen met isolerende beglazing - elektrische zonnescreens aan de westzijde

Nadere informatie Huize Maarwold Kijk voor meer informatie over Maarwold Service Appartementen op maarwold.nl.

TE KOOP bij Feenstra ERA Makelaars Voor dit appartement is de unieke WONINGWEBSITE nesciolaan80.nl gemaakt. Klik op 'download brochure'. Hier vindt u alle benodigde informatie. Geeft u er de voorkeur aan ons persoonlijk te spreken dan zijn wij uiteraard (telefonisch) bereikbaar of op ons kantoor te bezoeken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Feenstra ERA Makelaardij