Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Landelijk wonen met vele mogelijkheden zo kan deze prachtige woonboerderij het beste worden omschreven!

Het betreft een sfeervolle woonboerderij gelegen op een uitgestrekt perceel van ca. 1,1 hectare in de populaire wijk Oostwold. De woonboerderij beschikt over een royale woonkeuken, knusse woonkamer met extra pellet kachel, bijkeuken en maar liefst 6 slaapkamers. Er is een grote bergzolder aanwezig die een veelvoud aan mogelijkheden biedt voor opslag, hobby's of voor het creëren van extra woonruimte. Op het perceel zijn 2 riante schuren aanwezig die bestemd zijn voor diverse doeleinden.

In één van de schuren is een hondenpension actief. Er zijn 5 ruime hondenverblijven met elk een eigen buitenruimte. Achter de schuur is tevens een gemeenschappelijke speelweide voor de honden aanwezig. Ook paardenliefhebbers kunnen hier goed uit de voeten. Daarvoor zorgt de aanwezigheid van de stalruimte in combinatie met 2 paardrijbakken en een perceel van ruim 1,1 hectare. In het stalgedeelte bevinden zich 4 paardenstallen met staldeuren. Het overige gedeelte van de schuur is multifunctioneel te gebruiken. Dit kan gebruikt worden als klus- of hobbyruimte, maar kan ook goed gebruikt worden voor uitbreiden van de hondenverblijven of de stallen.

De andere royale schuur beschikt over 9 multifunctionele ruimtes die geheel naar eigen wens zijn in te delen en voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Deze woning is ideaal voor mensen die van landelijk wonen houden, maar ook de gemakken van de stad binnen handbereik willen hebben. Er is een coöperatieve supermarkt, een multifunctioneel centrum, een basisschool, een fitnessruimte, een sportzaal, voetbal- en korfbalvelden en een dorpshuis. Kortom: voor gezellig en sfeervol landelijk wonen, op fietsafstand van de stad Groningen en uitvalswegen als de A7 en de A28 zijn uitstekend te bereiken.

Het is echt een uniek object ideaal voor de klusser, hobbyist, paarden- /hondenliefhebber of een bedrijf aan huis of talloze andere mogelijkheden. Op de foto’s is dit alles lastig vast te leggen en daarom adviseer ik om een bezichtiging in te plannen om het landelijk leven zelf te ervaren!

De woning wordt verkocht inclusief materieel voor om het land te bewerken. Er blijven een tractor, meerdere zitmaaiers, een cyclo maaier, een grasrol, een weide sleep, tuingereedschap, stellingskasten, hondenspullen, kruiwagens, paardenspullen en afrastering achter.

INDELING
Begane grond:
Entree van 6 m² die toegang geeft tot de bijkeuken van ca. 10 m² met witgoed aansluitingen en de hal van ca. 6 m². Vanuit de hal is de badkamer van ca. 3 m² welke is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet te bereiken net als de royale woonkeuken van ca. 30 m². Deze loopt door in de woonkamer van ca. 27 m² welke is voorzien van extra pellet kachel. Via de hal zijn de twee slaapkamers van ca. 8,6 m² en 14 m² en de centrale hal van 11 m² te bereiken. De centrale hal biedt toegang tot de slaapkamer 11 m² de trapopgang naar de eerste verdieping en nog een entreehal. Via de entreehal is het separaat toilet van 1 m² met fonteintje en de slaapkamer aan de voorzijde van ca. 12 m² te bereiken.

Eerste verdieping:
Royale bergzolder van ruim 83 m² die toegang biedt aan twee slaapkamers van 6 m² en 5 m².

Schuur zijzijde:
Schuur van ca. 250 m² welke is voorzien van 4 stallen met staldeuren, 5 hondenverblijven met eigen buitenruimte en een fraaie ruimte van ca. 120 m² welke is voorzien van 2 openslaande deuren.

Schuurachterzijde:
Schuur van maar liefst 433 m², welke is toegankelijk via de woning of via de openslaande deuren of de extra toegangsdeur. Er zijn maar liefst 9 extra ruimtes aanwezig die geheel naar eigen wens zijn in te delen en voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Tuin:
Rondom de woning en de schuren is de tuin gelegen. Er zijn meerdere knusse zitplekken rondom te vinden. Daarnaast zijn er twee paardenbakken aanwezig op het terrein.

BIJZONDERHEDEN
* Toplocatie;
* Een woonboerderij met diverse mogelijkheden;
* 2 paardenbakken aanwezig
* 4 stallen met staldeuren;
* Hondenpension vergunning aanwezig (tot 60 hondenverblijven);
* 5 hondenverblijven met eigen buitenruimte;
* Speelweide;
* m² aan schuren met multifunctionele ruimten;
* Energielabel F;
* Cv-ketel (lease € 31,86 per maand);
* Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
* Inclusief tractor, zitmaaimachine en overige landbewerkingsmachines;
* Aanvaarding: in overleg;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1910

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 2414
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel F
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 11320
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1910

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 2414
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel F
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 11320
Tuin rondom Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Massink Vastgoed