Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OPGELET OPKOOPBESCHERMING NIET VAN TOEPASSING - LANGER DAN 6 MAAND VERHUURD

=======================================================

Als u in de gemeente Groningen een woning koopt met een WOZ-waarde tot € 305.500, dan mag u die woning niet meer verhuren zonder vergunning.

Deze regeling geldt sinds 1 maart 2022. Het college van burgemeester en wethouders stelt voor om vanaf 1 januari 2024 de maximale WOZ-waarde te verhogen naar € 355.000. In het najaar beslist de gemeenteraad.

De opkoopbescherming geldt niet voor woningen die op de dag van de overdracht langer dan zes maanden verhuurd zijn en in verhuurde staat worden overgedragen. Ingangsdatum vigerende huurovereenkomst 22 juli 2022 - einddatum 21 juli 2024.

Voor het verhuren is dan wel een vergunning nodig. Alleen de eigenaar van de woning kan zo'n vergunning aanvragen. Het verbod om de woning te verhuren geldt tot 4 jaar na aankoop.

=======================================================

Ontdek deze nette tussenwoning in het bruisende dorpshart van het dorpscentrum!

Type Deze nette tussenwoning biedt een perfecte balans tussen rust, ruimte en gemak. Gelegen op een fraaie en rustige locatie met een voorgelegen gemeentegazon. De eengezinswoning bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het bruisende dorpshart van Haren. Geniet van het beste van twee werelden: rust en ruimte in de nabijheid van alle voorzieningen zoals winkels, basisscholen en het station waardoor uw dagelijkse routines moeiteloos verlopen.

Bezichtiging Neem contact op met Feenstra ERA Makelaars of uw eigen makelaar voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Indeling Begane grond: entree/hal met trapkelder-/provisiekast, trapopgang en toiletruimte v.v. fonteintje. Zonnige woonkamer 20 m2 met schouw en terrasdeur. Aparte keuken met tuindeur en witte keukeninrichting met dubbele spoelbak, ingebouwde 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken met wasmachine aansluiting en c.v.ketel. Verdieping: overloop, oorspronkelijk drie slaapkamers resp. 10 m2 met wastafel en bergruimte, 8 en 10 m2 met toegang tot het balkon aan de voorzijde. Twee slaapkamers resp. 8 en 10 m2 zijn momenteel samengevoegd maar eenvoudig weer te splitsen. Geheel betegelde badkamer met douche en wastafel.

Kenmerken - perceeloppervlak: 180 m2 - gebruiksoppervlak wonen: 81 m2 - gebouw gebonden buitenruimte: 4 m2 - inhoud: 272 m3 - kamers: 3 - bouwjaar: 1962

Duurzaamheid - c.v. met Intergas HR ketel bouwjaar 2007 - warmwater via c.v.ketel - gedeeltelijk isolerende beglazing - voorlopig energielabel E

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 272

Overige

Perceel oppervlakte 180
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 272

Overige

Perceel oppervlakte 180
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Feenstra ERA Makelaardij