Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen aan de Hoofdweg van Wagenborgen!

LEKKER RUIM EN ZOVEEL POTENTIE:
Als je op zoek bent naar een ruime vrijstaande woning vol mogelijkheden, dan is dit jouw plekje! Gelegen op Hoofdweg 115, in het hart van Wagenborgen, biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt om jouw droomhuis te creëren.

DE WONING:
Het woonhuis kun je betreden via de voordeur aan de rechterzijde van de woning, maar zoals je kunt zien aan de aangelegde tuin, werd deze nooit gebruikt, want hier in Wagenborgen komt men in principe altijd via de achterdeur. Deze achterdeur bevindt zich aan de linkerzijde onder de carport.

Wanneer we via deze deur de woning betreden komen we gelijk in een royale hal met 4 deuren. De deur aan de rechterzijde brengt ons naar de keuken. Links is de deur naar de bijkeuken met CV opstelling en recht tegenover de achterdeur is de deur naar de gang en een deur met daarachter een praktische inloopkast.

De keuken straalt retro charme uit en de ruimte heeft zoveel potentie om het om te toveren tot een moderne kookruimte! Aan de kant van de woonkamer zijn twee inbouwkasten aan de keukenzijde en één aan de zijde van de woonkamer. Een mogelijkheid zou zijn deze wand te verwijderen om zo de keuken bij de woonkamer te betrekken en dat is nog maar een greep uit de mogelijkheden.

De woonkamer ligt aan de voorzijde en kijkt uit op de diepe voortuin. Hierdoor heb je totaal niet het gevoel dat je aan de doorgaande weg zit.
In de lange gang zijn meerdere deuren en is de trap naar de verdieping te vinden met onder de trap een kruipluik.

Vanuit de woonkamer vind je aan de rechterzijde als eerste de voordeur met rolluik en vervolgens zie je aan de rechterzijde 3 deuren die allen leiden naar ruime slaapkamers, waarvan de achterste slaapkamer zeker de ruimste kamer is. Twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van een wastafel(meubel).

Aan de linkerzijde kom je vanuit de woonkamer eerst de deur tegen van de meterkast, daarnaast de deur naar de keukenruimte, gevolgd door de trap naar de verdieping, de badkamerdeur en de deur naar de hal met de achterdeur.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

De eerste verdieping bereiken we via de wenteltrap en is voorzien van twee ruime slaapkamers met knieschotten voor extra bergruimte en vanuit de grootste slaapkamer op deze verdieping kom je op de zolderberging met een trap naar de vliering.

De kelder is via een luik aan de achterzijde van de woning te bereiken.

Aan de voorzijde van de woning is een diepe voortuin met lange oprit waar met gemak 4 auto’s kunnen staan. Er is een prachtige carport geplaatst voor de garage, waardoor je samen met de garage in totaal twee auto’s overdekt kunt parkeren.

De schuren in de achtertuin zijn ruim genoeg voor het bergen van de tuin spullen, gereedschappen, fietsen et cetera.

EXTRA TROEVEN:
De woning is goed onderhouden, deels met kunststofkozijnen (schilderwerk houtenkozijnen 2022) en volledig dubbelglas. Met 5 slaapkamers, ruime oprit, carport, stenen garage en privacy in overvloed, vind je hier alle gemakken die je nodig hebt. Deze woning ademt potentie en er is zelfs een subsidie van € 10.000,- beschikbaar!

OVERIGE BIJZONDERHEDEN:
• Deels voorzien van kunststofkozijnen.
• Geheel voorzien van dubbelglas.
• 5 slaapkamers
• Zeer veel lichtinval
• Ruime eigen oprit
• Carport
• Vrijstaande stenen schuur met vliering
• Veel privacy
• Centraal gelegen t.o.v. alle voorzieningen en uitvalswegen
• Ruime achtertuin
• Woning met potentie
• € 10.000,- SNN subsidie nog beschikbaar.

DE OMGEVING:
Wagenborgen ligt op de grens van drie oude landschappen; Duurswold in het westen, Fivelingo in het noorden en het Oldambt in het zuidoosten. Het dorp heeft een centrale ligging t.o.v. Delfzijl en Winschoten en ligt op slechts 30 minuten rijden van de stad Groningen. Daarbij is er een zeer goede openbaar vervoersverbinding richting deze grotere plaatsen.

Voor een boodschap hoeft u het dorp niet uit, want er is een goede supermarkt aanwezig. Daarnaast zijn er nog tal van overige voorzieningen, zoals een bloemenzaak, een snackbar, hotels, een Chinees restaurant, een café, een huisartsenpraktijk en een brandweerkazerne. Ook voor het sporten kun je in Wagenborgen van alles vinden, zoals een fitnesscentrum met zwembad waar men van ver buiten Wagenborgen naar toe komt, een tennisbaan en een voetbalvereniging. Door al deze goede voorzieningen is het dorp een perfecte woonlocatie voor jong tot ouder…

Aan de oostzijde van het dorp ligt het terrein van het voormalige geestelijk gehandicaptencentrum Groot Bronswijk, dat ingericht is in de stijl van een Engelse landschapstuin en lange tijd een apart zelfvoorzienend dorp binnen Wagenborgen vormde. Hier staat nu het kind centrum met de nieuwe basisschool en kinderopvang. Het dorp is omheind ‘in het groen’ gelegen, met als grenzen het Proostmeer, het Hondshalstermeer en het Wagenborger bos.

KORTOM:
Een ruime, goed onderhouden woning op een toplocatie in Wagenborgen, perfect voor jonge gezinnen, starters en senioren die willen genieten van alles wat het dorpsleven te bieden heeft. Laat deze kans niet liggen en maak van dit huis jouw thuis!


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 144.4
Inhoud woonhuis 592.7
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 729
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 144.4
Inhoud woonhuis 592.7
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 729
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

iQ Makelaars Midden- Groningen